Ponturi Pariuri – Heerenveen – Excelsior – Eredivisie – 30.03.2019

98

Sambata 30.03.2019, incepand cu ora 20:45, va avea loc duelul Heerenveen – Excelsior, din cadrul rundei a 27-a a primei ligi din Olanda.

Heerenveen se claseaza in acest moment pe pozitia a 10-a a clasamentului din Eredivisie, cu 33 de puncte acumulate dupa 26 de etape. Olandezul S. Lammers este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 14 ori pana in acest moment. Gazdele traversau o perioada foarte buna in campionat, cu 3 succese consecutive inregistrate: 4-2 pe terenul celor de la Sittard, 4-2 pe teren propriu cu Willem II si 3-2 pe terenul celor de la Den Haag. Etapa trecuta, Heerenveen a fost invinsa de catre Graafschap pe teren propriu, cu scorul de 0-3. Antrenorul gazdelor nu se poate baza astazi pe accidentatii S. Floranus si J. Bekkema.

De partea cealalta, Excelsior ocupa pozitia a 15-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 26 de puncte dupa 26 de partide de campionat. Olandezul A. Messaoud este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii slabe in ultima perioada, cu un singur punct acumulat in ultimele 4 etape, dupa o remiza alba pe terenul celor de la Utrecht. Etapa trecuta, Excelsior a fost invinsa de catre Zwolle pe teren propriu, cu scorul de 0-1. R. van der Meer nu va efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Ambele formatii vin dupa cate un esec care probabil le-a afectat moralul. Acestea au nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivele, gazdele pentru a obtine un loc de play-off si oaspetii pentru a evita retrogradarea. Ma astept asadar la o paritda interesanta, cu ocazii de ambele parti. De altfel, cele doua echipe au oferit mereu partide spectaculoase atunci cand s-au intalnit, in ultimele 3 dueluri oficiale inscriindu-se nu mai putin de 12 goluri. Acestea fiind spuse, recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.49 oferita de cei de la Unibet.