Ponturi Pariuri – Groningen – Den Haag – Eredivisie – 17.02.2019

125

Duminica 17.02.2019, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Groningen – Den Haag, din cadrul rundei a 26-a a primei ligi din Olanda.

Groningen se claseaza in acest moment pe pozitia a 9-a a clasamentului din Eredivisie, cu 32 de puncte acumulate dupa 25 de etape. Marocanul M. Mahi este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 3 succese inregistrate in precedentele 5 etape. Dupa un 3-2 pe teren propriu contra celor de la Venlo, Groningen a inregistrat etapa trecuta o remiza in deplasarea de la Utrecht, scor 0-0. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 al sau.

De partea cealalta, Den Haag ocupa pozitia a 13-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 28 de puncte dupa 25 de partide de campionat. Cehul T. Necid este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 5 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla intr-o forma foarte slaba, cu un singur succes inregistrat in precedentele 5 partide de campionat, dupa un 1-0 pe teren propriu cu cei de la Zwolle. Etapa precedenta, Den Haag a suferit un esec la limita pe teren propriu, 2-3 contra celor de la Heerenveen. T. David si R. Kishna nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Groningen este marea favorita a acestui duel, din mai multe motive. In primul rand, gazdele au evitat infrangerea in ultimele 5 etape, iar moralul jucatorilor este scazut. In al doile arand, Den Haag are una din cele mai modeste defensive din Eredivisie, cu 51 de goluri incasate in 25 de etape. Nu in ultimul rand, Groningen evolueaza astazi in fata propriilor suporteri, fiind un avantaj important in ecuatia partidei. Acestea fiind spuse, recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.68 oferita de cei de la Unibet.