Ponturi pariuri GODSENT vs G2 – ESL PRO

ponturi esports

Ponturi pariuri GODSENT vs G2 – ESL PRO

Joi seara, de la ora 19:30, in Grupa B din cadrul ESL PRO: Road to Rio, GODSENT intalneste G2.

GODSENT

Este a 18-a in clasamentul general, ceea ce spune despre ea ca poate sa faca fata in fata echipelor din linia a doua. Asta s-a vazut la calificarile Dreamhack Master Spring, acolo unde le-a invins pe avez, forze si spirit,  pe toate in trei harti.

Pentru ea programului este unul usor, avand meciuri cu Copenhagen Flames, North si c0ntact gaming. Meciurile grele sunt programate spre finalul fazei grupelor.

  • Echipa: maikelele, zehn, styho, krystal, maden

G2 Esports

Francezii au terminat si ei destul de slab turneul anterior. In ESL Pro League sezonul 11 au terminat inca din faza 1 a grupelor. Ceva relativ ciudat pentru a cincea clasata in ierarhia generala, dar a terminat intre locurile 10 si 12.

Acum vine cu forto proaspete si gata sa obtina primele puncte in aceasta grupa. Este favorita caselor de pariuri sa faca asta si are foarte mare nevoie. Urmeaza apoi meciul cu FaZe Clan si nu este unul usor.

  • Echipa:jacks, hunter-, kennys, amanek, nexa

Orice s-ar spune, pentru mine G2 este clar o echipa net superioara. GODSENT este o echipa capabila sa puna probleme, dar si ea isi are limitele ei. Drept urmare, voi merge pe mana favoritei si pe polarul francez, care ma astept sa faca diferenta.

Ponturi pariuri GODSENT vs G2: scor corect 0-2 la harti, cota 1.85 la Betano