Ponturi pariuri GODSENT vs ENCE – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri GODSENT vs ENCE – ESL One

Joi, de la ora 1430, GODSENT si ENCE se vor infrunta in Grupa A din cadrul turneului Elisa Invitational 2020. Este prima partida din faza grupelor.

GODSENT

Locul 18 in lume, „Trimisii lui Dumnezeu” au avut meciuri zilele acestea. Ei sunt angrenati si in ESL One: Road to Rio – Europe, un turneu unde urmeaza abia pe 1 mai sa mai joace urmatorul duel. Vor infrunta atunci C0ntact Gaming.

Cel mai recent meci pe care aceasta l-a avut si a fost listat la pariuri a fost cel cu North, unde a si castigat. A fost meciul lui zeHn, jucatorul celor de la GOSENT reusind sa iasa in fata. Cu 71 de fraguri pe care trei harti, el a contribuit decisiv la victoria cu 16-9 (dust 2), 11-16 (Vertigo) si 16-11 (Nuke). Au fost cateva faze un el a fost entry si astfel, le-a facilitat intrarea in site a colegilor sai.

  • Echipa: maikelele, krystal, zehn, styke, maden

ENCE

Nici ENCE nu este o echipa rea, doar provine din Peninsula Scandinava, unde eSports-ul este religia deja. Formatia finlandeza este pe locul 25 in ierarhia mondiala a CS:GO-ului. Spre deosebire de adversara ei, in meciul de miercuri nu a iesit tocmai onorabil. Spun asta pentru ca a fost invinsa pentru a trei aoara la rand de echipele din grupa.

Dupa victoria cu fnatic, care a fost clar o surpriza, ENCE a luat bataie dupa bataie. Astfel, a ajuns la trei astfel de infrangeri consecutive.  Cea mai recenta a venit miercuri, cand in fata ei au stat baietii de la Complexity. Nuke, Train si Mirage au fost cele trei harti pe care s-a hotarat soarta mecicului. 8-16, 16-10, 11-16, acestea au fost rezultatele acolo.

  • Echipa: allu, aerial, sunny, xseven, sergej

Raman la parerea mea ca ENCE inca nu si-a spus ultimul cuvant in CS:GO. De departe, cu atat mai mult cand acolo sunt jucatori cu potential, precum allu. Acesta este capabil sa isi scoata echipa oricand din dificultate si este un jucator care stie cu toate armele. Mai este si altceva aici, GODSENT trage mai tare in ESL One, acolo unde are sanse reale sa se bata la podiumul din grupa, spre deosebire de ENCE.

Ponturi pariuri GOSENT vs ENCE: victorie ENCE, cota 1.68 la Betano