Ponturi pariuri Germania vs Elvetia – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Germania vs Elvetia este o confruntare din cadrul diviziei A din Liga Natiunilor, aceasta contand pentru etapa a patra, urmand sa se joace marti seara, de la ora 21:45, pe “RheinEnergieStadion”.

Germania

A fost dintotdeauna o nationala extrem de puternica, ce a dispus si dispune in continuare de jucatori de mare valoare, astfel sa isi permite sa emita pretentii uriase in fiecare competitie in care este angrenata.

Reprezentativa germana nu mai impresioneaza de ceva timp, e drept. Din 2014, de cand a castigat titlul mondial, aceasta a jucat o semifinala de european, in 2016, urmand ca dupa doi ani sa fie eliminata inca din grupele turneului mondial din Rusia. De asemenea, a esuat lamentabil si in Liga Natiunilor, editia 2018/2019, terminand ultima intr-o grupa cu Franta si Olanda.

Calificata deja la EURO 2020, nationala Germaniei se concentreaza pe Liga Natiunilor. Aceasta este a doua in grupa, sub Spania, devansandu-le pe Ucraina si Elvetia. Pana acum a reusit o victorie, remizand de doua ori, partide in care a marcat patru goluri, primind trei.

Elvetia

Este o nationala care nu se remarca prin valoare, ci prin constanta, avand in vedere faptul ca aceasta a luat parte la sapte din precedentele opt turnee finale disputate. Este insa mult sub nivelul adversarei sale, asa ca porneste ca outsidera certa.

In ultima editie de Nations League, elvetienii au reusit ce nu au putut adversarii lor. Acestia au trecut de grupe, depasind Belgia si Elvetia, calificandu-se in faza finala. Au pierdut insa cu Portugalia in semifinale, scor 3-1.

In actuala editie, Elvetia, calificata la randul sau la EURO, are un parcurs slab. Este ultima in grupa, cu doar un singur punct acumulat dupa trei jocuri. A pierdut cu Ucraina si Spania, remizand insa cu Germania. In urma acestor partide a inscris doua goluri, incasand patru.

Pronostic

In tur, Elvetia a reusit sa obtina un punct, insa ne asteptam ca Germania sa abordeze aceasta partida cu un sentiment de razbunare. Asadar, bazandu-ne si pe valoarea lor, mizam pe faptul ca vor obtine toate cele trei puncte si vor ramane in cursa pentru primul loc. Cota pentru pariul nostru este de 1.46 la agentia de pariuri Betano.

• Ponturi pariuri Germania vs Elvetia: gazdele castiga -> cota 1.46