Ponturi pariuri Frolunda vs Biel – Liga Campionilor

ponturi hochei

Ponturi pariuri Frolunda vs Biel: marti, de la ora 19:00, la Gothenburg, Scandinavium gazduieste prima mans din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la hochei pe gheata. Frolunda va infrunta Biel, intr-un duel suedezo-elvetian.

Frolunda

Castigatoarea editiei trecute de Liga Campionilor, Frolunda are si acum prima sansa. Provine dintr-un campionat puternic la nivel de Europa, cel suedez. Insa, acolo a avut parte de un final de luna destul de ciudat. Dupa ce a castigat cu 4-1, acasa, in disputa cu Oskarshamn, a pierdut doua zile mai tarziu cu acelasi scor. Asta dupa ce a intalnit-o pe Farjestads. A fost a saptea infrangere stagionala, dar chair si asa ramane pe 2 in Suedia, cu 44 de puncte.

Calificarea in sferturile de finala a venit dupa o dubla mansa nebuna. A intalnit-o pe aceeasi Farjestads, in fata careia s-a impus cu 11-8 la general. A revenit de 3-6 si s-a impus in mansa a doua cu 8-2.

Biel

Elvetienii de la Biel si-au dat seama ca trebuie sa recupereze handicapul de punce fata de prima clasata din National League. Astfel, au reusit in meciul anterior de campionat sa se impuna cu 3-2 si a ramas pe locul secund. A fost cea de-a treia victorie consecutiva in meciurile din campionat., toate venite la limita.

Tot la limita s-a calificat Biel in aceasta faza a Ligii Campionilor. In optimile de finala a evoluat impotriva nemtilor de la Augsburg, pe care i-a eliminat cu 3-2 la general. Insa, dupa 2-2 in prima mansa, elvetienii au trecut mai departe datorita prelungirilor. Finlandezul Toni Rajala a inscris golul calificarii pentru aceasta.

Frolunda este de neoprit in Liga, cu atat mai mult cand este nevoita sa joace pe terenul propriu. In Scandinavium are noua victorii consecutive, ceea ce arata forta pe care o are. Drept urmare, tinand cont si de ce s-a intamplat pana acum, astept ca ea sa confirme acel 1,57 pe care agentia de pariuri online il ofera la victorie. Spre deosebire de campionat si de faza grupelor, in tur la meci egal nu se mai joaca prelungiri.

Ponturi pariuri Frolunda vs Biel: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet