Ponturi pariuri Freiburg vs Bayern – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Freiburg vs Bayern: miercuri, în runda cu numărul 16 din Bundesliga, pe Schwarzwald-Stadion, Freiburg întâlnește Bayern Munchen.

Freiburg

Situația celor de la Freiburg începe să scârțaie și echipa vine acum după un nou eșec. În runda anterioară, vulturii n-au avut replică în confruntarea cu Hertha Berlin, meci încheiat 0-1. Astfel, în ultima lună rămâne cu un singur succes și acela în cel mai recent meci disputat pe propriul teren.

Astfel, după 15 meciuri disputate în Bundesliga 2019/20, Freiburg ocupă locul 6, cu 25 de puncte. Este distanță mică între ea și ocupanta locului al patrulea. Practic, cinci lungimi sunt între ele, drept pentru care un succes ar putea face diferența.

  • Echipă probabilă: Neuer (c) – Pavard, Martinez, Alaba, Davies – Kimmich, Thiago – Gnabry, Müller, Coutinho – Lewandowski

Bayern Munchen

Colegă de clasament cu Freiburg, Bayern Munchen se află pe poziția a cincea, cu 27 de puncte. În ciuda acestui lucru, atacul funcționează perfect și se vede asta în clasamentul golgheterilor. Robert Lewandowski este omul care a dat cele mai multe goluri până în momentul acesta. Același jucător este golgheter și în Liga Campionilor, unde echipa tocmai și-a aflat adversarul din optimi.

De altfel, ultima rundă din Bundesliga a fost de bun augur pentru bavarezi. Aceștia au trecut cu 6-1 de Werder Bremen, într-un meci pe care l-au jucat pe Allianz Arena.  A fost a doua victorie consecutivă, după cea din disputa cu Tottenham, câștigată și ea cu 3-1.

  • Echipă probabilă: Flekken – Gulde, Koch, Heintz – Frantz, Haberer, Höfler, Günter (c) – Grifo, Petersen, Höler

În ediția trecută de campionat a fost 1-1 în ambele manșe. Cred ca la cum se prezintă Freiburg, în special acasă, nu aș exclude să înscrie din nou cel puțin un gol. Totuși Bayern Munchen este o echipă net superioară, ceea ce cred că o să-și spună cuvântul. Deci, pronosticul meu o să fie unul în consecință și voi alege varianta golurilor.

Ponturi pariuri Freiburg vs Bayern: peste 3,5 goluri, cotă 1.70 la Betano