Ponturi pariuri Formula 1 Bahrain – 29.11.2020

Ponturi pariuri Formula 1 Bahrain - 29.11.2020
Ponturi pariuri Formula 1 Bahrain - 29.11.2020

Ponturi pariuri Formula 1 Bahrain – 29.11.2020

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Mai sunt 3 curse pana la finalul sezonului 2020 din Formula 1. Doua dintre ele se vor desfasura in Bahrain, consecutiv. Prima cursa va fi astazi, incepand cu ora 16:10. pe un circuit destul de dificil, dar plin de viteza. Cursa poate fi vizionata in Romania pe DigiSport.

Calificarile nu au adus foarte mari surprize, cu Mercedes in prima linie, tandemul Hamilton-Bottas, conducand autoritar. Hamilton, desi campion in acest sezon, a stabilit si un nou record al circuitului: 1:27.264. Doar o defectiune tehnica sau o eroare umana la boxe l-ar mai putea opri pe Lewis Hamilton astazi.

Red Bull Racing se afla pe linia a 2-a, cu locurile 3 si 4 ocupate de Max Verstappen si Alexander Albon. In continuare, Red Bull pare singura echipa ce ar putea pune probleme in viitor celor de la Mercedes AMG. Ma bucur sa vad ca Max Verstappen este pilotul principal pentru echipa si sper sa nu aiba cel putin acelasi parcurs cu cel al lui Sebastien Vettel.

Cei de la Ferrari nu au prins loc in top 10, oprindu-se cu ambele masini in Q2. Un sezon dezastruos pentru italieni, insa au declarat de la bun inceput ca se concentreaza pe viitor.

Carlos Sainz Jr. este surpriza neplacuta, daca putem spune asa, dupa ce in Q1 a gresit la un viraj si nu a mai putut continua. Va incepe cursa de pe locul 15 si va avea viata grea pana a putea intra in zona de puncte.

George Russell, pilotul celor de la Williams, desi incercat de foarte multe ori in acest sezon, a obtinut a 36-a calificare in Q2. E un target destul de important pentru el, ca pilot, avand in vedere ca Williams nu a strans niciun punct in acest sezon.

Va fi un duel interesant pentru locurile 6-10 intre AlphaTauri, Ferrari, McLaren si Racing Point. Vor fi de urmarit acesti piloti, intrucat si in clasamentul constructorilor situatia este tensionata. Intre locul 3, Racing Point si locul 6, Ferarri este o distanta de 24 de puncte.

Ponturi pariuri Formula 1 Bahrain – 29.11.2020 – ce jucam?

La varf situatia este destul de clara, iar castigatori vor fi, foarte probabil, cei de la Mercedes AMG. Prevad cumva un 1-2 Hamilton – Bottas. Insa imi voi indrepta atentia catre echipele si pilotii ce sunt in cautarea punctelor si intrarii in zona de puncte.