Ponturi pariuri Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs – NHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs: luni dimineata, 13 ianuarie, de la ora 02:00, Florida Panthers si Toronto Maple Leafs se vor infrunta.

Florida Panthers

In etapa anterioara a dus cu brio meciul la capat. S-a impus cu 5-2 in disputa contra celor de la Vancouver Canucks. Evident, acel joc s-a jucat cu ea in rolul echipei gazda, iar asta a contat enorm in economia duelului. Astfel, a ajuns la 23 de victorii stagionale, un numar care n-o ajuta sa iasa din jumatatea inferioara a Estului.

Florida se afla pe locul 10, cu 51 de puncte. Are un numar aproape dublu de puncte fata de echipa de pe ultimul loc din Conferinta. Totodata, ea se afla pe locul al patrulea si in Divizia Atlantic, cu 51 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si Toronto, rivala din acest duel si ultima care se duce in play-off-ul Stanley Cup din aceasta Divizie.

Toronto Maple Leafs

Cu un meci in plus fata de Florida, Maple Leafs are 54 de puncte, trei mai multe in Divizia Atlantic. De asemenea, atacul nu a lasat-o, a reusit pana acum sa inscrie 162 de goluri, cele mai multe din aceasta Divizie. Cu toate acestea, defensiva n-a fost cea mai sigura din lume si drept urmare, se afla acum undeva spre jumatatea clasamentului general. Este pe 7 in Conferinta de Est, cu 54 de puncte.

Dupa trei victorii consecutive, Toronto Maple Leafs si-a gasit adversarii capabili sa o invinga. In precedentele doua etape a evoluat pe terenul propriu. Acolo a izbutit sa-si puna in cont doua infrangeri destul de spectaculoase. 4-6 cu Edmonton Oilers si 3-4 cu Winnipeg Jets, scorul acesta fiind decis in urma prelungirilor.

In sezonul acesta nu au mai fost rivale, dar acst duel este genul de joc unde echipa gazda este cea care se impune. Asta s-a intamplat in ultimele cinci meciuri directe, cand echipa gazda a fost cea care s-a impus. Insa, de cele mai multe ori au reusit sa joace spectaculos si la finalul meciului golurile nu au lipsit sa curga.

Ponturi pariuri Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs: peste 5,5 goluri, cota 1.42 la Unibet