Ponturi pariuri FC Arges vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri FC Arges vs Petrolul Ploiesti: sambata, 16 noiembrie, de la ora 19:30, la Pitesti, FC Arges intalneste Petrolul Ploiesti, in runda cu numarul 18 din Liga 2.

FC Arges

Argesenii nu se dezmint si in runda anterioara au dat din nou lovitura. Intr-o runda intermediara, au trecut cu 2-1 de Dunarea Calarasi, in ceea ce a fost al saselea meci consecutiv in care n-au pierdut. Cu toate acestea, echipa ramane abia spre jumatatea clasamentului, respectiv pe pozitia a 8-a, cu 25 de puncte.

La trei lungimi in spatele adversarilor, care se afla pe locul al treilea, au un meci in plus. Revenita si acasa, FC Arges este genul acela de echipa care are un raspuns pentru toate adversarele intalnite pe Nicolae Dobrin. Acolo, in decurs de noua meciuri, a pus cinci victorii in dreptul ei, doua remize, iar alte doua meciuri au fost invinse.

Petrolul Ploiesti

Prahovenii au urcat destul de mult in clasament, datorita perioadei bune pe care o traverseaza. Ei au ajuns la sase meciuri la rand in care nu au cunoscut esecul, cinci dintre ele fiind victorii. Una dintre ele a venit la mijlocul acestei saptamani, cand meciul cu ACS Viitorul Tg. Jiu s-a terminat 3-1, dar evolua acasa.

Petrolul Ploiesti se afla pe locul al treilea in acest moment, cu 28 de puncte. Intre ea si echipa de pe primul loc, UTA Arad, sunt acum trei lungimi. Insa, lupii galbeni au si un meci in plus fata de rivala lor, drept pentru care stau la mana rezultatelor. Nu sunt deloc intimidati nici de jocurile din deplasare, unde au 14 puncte stranse din 24 maxim posibile.

FC Arges a invins-o pe Petrolul in ultimele doua meciuri. Practic, in editia trecuta de campionat au fost victorii cu 5-1 la general ale pitestenilor. Acum situatia este cu totul alta si asa cum ambele evolueaza, cred ca echilibrul o sa domneasca. Nu cred ca o sa avem un meci cuminte, ci ocaziile vor fi la ordinea zilei. Va recomand ca pentru FC Arges vs Petrolul Ploiesti sa mizati pe cel putin trei goluri. Este o cota ceva mai mare, dar prestatia lor de moment este una buna, stiu sa inscrie si cred ca vor face de mai multe ori si sambata.

Ponturi pariuri FC Arges vs Petrolul Ploiesti: peste 2.5 goluri, cota 2.20 la Betano