Ponturi pariuri FaZe vs forZe – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri FaZe vs forZe – ESL Pro League

Sambata, de la ora 15:25, FaZe infrunta forZe, intr-un meci din cadrul turneului de Counter-Strike: Global Offensive ESL Pro League.

FaZe

Foarte bun sfarsit de grupa pentru FaZe Clan, echipa care in cel mai recent meci al ei a dispus in minimum de harti de cei de la EG. Desi nu se anunta un meci foarte usor, pana la urma totul a fost o simpla formalitate pentru NiKo & Co. care au incheiat meciul relativ usor. 14 runde au pierdut din 32 maxim posibile.

16-7 pe dust 2, harta aleasa de OG si pe Dust 2, harta care i-a apartinut lui FaZe. Scorul acesta i-a permis sa se duca in fazele superioare ale ESL Pro League – Sezonul 11, acolo unde si era asteptata.  Cel mai bun om al meciului cu OG a fost numit NiKo, cel care a incheiat dubla infruntare cu 38 de ucideri

  • Echipa: olofmeister, NiKo, rain, coldzerar, broky

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHiDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

forZe

Pe locul 21 in lume, organizatia forZe nu are deloc un meci usor. Alcatuita din cinci jucatori rusi, a reusit cumva sa obtina rezultate notabile in grupa din care a facut parte. Printre altele, a jucat cu fnatic si Natus Vincere, singurele in fata carora s-a inclinat. Insa, de remarcat faptul ca a castigat cel putin o harta de fiecare data.

ForZe a fost a treia in Grupa B, cu 9 puncte, la egalitate cu cele cele doua echipe favorite si in fata carora a pierdut.  Interesant si faptul ca a fost o grupa foarte stransa, dar s-a mobilizat bine in fata echipelor BIG; North si Complexity, pe care le-a invins.

  • Echipa: facecrack, almazer, FL1t, xsepower, Jerry

Constanta celor de la forZe imi spune ca meciul nu o sa fie deloc unul usor pentru FaZe, desi este favorita caselor de pariuri. Intr-adevar, depinde mult si de pick-ul hartilor si ordinea in care el se vor desfasura, dar moralul ambelor echipe este pun. Tocmai din acest motiv voi merge pe un pronostic baza pe handicap. Nu cred ca forZe va pierdut la mai mult de cinci runde in prima harta.

Ponturi pariuri FaZe vs forZe: forZe +5,5 runde pe harta 1, cota 1.80 la NetBet