Ponturi pariuri FaZe Clan vs Natus Vincere – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri FaZe Clan vs Natus Vincere – ESL Pro League

Miercuri, de la ora 19:00, in cel de-al doilea meci al zilei propus de ESL Pro League, FaZe Clan si Natus Vincere vor fi adversare. Este penultima etapa din cea de-a doua faza a turneului de Counter-Strike: Global Offensive.

FaZe Clan

Este singura echipa care a ajuns in cea de-a doua faza si nu a obtinut nici macar un punct. Intr-adevar, ieri a avut si ghinion, pentru ca putea macar sa isi castige pick-ul. Nuke a fost stransa, iar pana la urma ea a pierdut-o in fata lui Astralis.  NiKo s-a straduit el sa iasa la liman, dar cu cele 44 de fraguri pe care le-a facut, a fost cel mai activ in acest plan.

Pe de alta parte, echipa ramane ultima si daca se impune in acest meci, ceea ce este putin probabil. Insa, are o sansa buna, avand in vedere ca jocul ei a crescut vizibil de la o partida la alta. Fiecare victorie aduce bani suplimentari si daca termina pe ultimul loc in grupa.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Natus Vincere

Dupa doua victorii consecutive in primele doua intalniri, NaVi si-a gasit nasul. El poarta numele de mousesports, in fata caruia au cedat in minimum de harti. Pe de alta parte, daca privim clasamentul parca nu mai este atat de surprinzator, adversarii sunt lideri in Grupa A, cu maximum de puncte dupa cele trei meciuri.

In schimb, s1mple a fost din nou la inaltime, zecile de mii de ore petrecute in Counter-Strike: Global Offensive isi spun cuvantul. A fost omul cu cele mai multe fraguri din echipa lui, desi lucrurile n-au iesit tocmai bine.

Evolutia echipelor in meciurile de ieri au fost bune pana intr-un punct. Desi au pierdut, mie mi-au placut cum s-au prezentat, dar adversarii au stiut mai bine sa puna accentul pe rundele cheie. In consecinta, acum voi merge pe echipa mai buna, care este NaVi. Si spun asta pentru ca FaZe desi castiga o harta, are caderi si greseste mult. S-a intamplat asta si la Katowice, unde a pierdut in doua randuri in fata lui NaVi, mereu in harta decisiva.

Ponturi pariuri FaZe Clan vs Natus Vincere:  victorie NaVi, cota 1.62 la NetBet