Ponturi pariuri Farul Constanta vs Dunarea Calarasi – Liga 2

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Dunarea Calarasi - Liga 2

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Dunarea Calarasi: sambata, 10/08/2019, de la ora 11:00, pe “Stadionul Farul”, Farul Constanta intalneste Dunarea Calarasi. Meciul face parte din etapa cu numarul 2 din al doilea esalon.

Sursa foto: digisport

Farul Constanta

Considerata outsider in prima runda, Farul Constanta pot spune ca a produs surpriza. A smuls un punct Rapidului din Bucuresti, intr-un meci care s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. De altfel, si patronul echipei, Ciprian Marica, s-a declarat multumit de rezultatul echipei sale. Constantenii nu vor avea un meci usor nici de aceasta data, au nevoie sa schimbe ceva pe faza de atac.

Farul nu isi permite sa aduca jucatori capabili sa atace promovarea. Astfel, Ianis Zicu trebuie sa gaseasca formula ideala pentru ca echipa lui sa treaca cu bine si peste acest hop. De astfel, cotele agentiilor de pariuri ofera cote echilibrate pentru acest duel, 2.35 este cota unui succes al gazdelor.

Dunarea Calarasi

Debut foarte slab pentru Dunarea Calarasi, o formatie despre care se credea ca poate mai mult. Se pare ca ceva nu a functionat in fata echipei antrenata de Cristi Pustai, iar ea a suferit un esec lamentabil. Dupa 90 de minute de fotbal in liga secunda, a pierdut cu 0-3, in deplasare, in fata formatiei aradene, UTA.

Din nefericire pentru ea, Dunarea Calarasi a suferit mult si din cauza lipsei de efectiv. Cristi Pustai, tehnicianul echipei calarasene chiar a punctat lucrul acesta inainte de startul sezonului. Echipa sa a avut un lot de 16 jucatori, urmand ca in viitor sa se mai alaturi alti cativa jucatori.

In patru meciuri directe disputate in ultimii patru ani, nu s-a intamplat pana acum ca echipa gazda sa castige. Au fost doua victori ale calarasenilor si una a Farului, de fiecare data in rol de echipe vizitatoare. O sa fie curios de urmarit duelul, dar asa cum ele s-au prezentat si in prima runda, cred ca echilibrul o sa fie cuvantul de ordine. Drept consecinta, ma astept ca spectacolul sa aiba de suferit, pana la final sa aiba loc cel mult doua modificari.

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Dunarea Calarasi: gazdele marcheaza sub 1.5 goluri, cota 1.65 la Betano