Ponturi pariuri Farul Constanta vs CS Mioveni – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri Farul Constanta vs CS Mioveni: sambata, de la ora 11:00, la Constanta, Farul si CS Mioveni vor fi adversare. Se intalnesc in runda cu numarul 14 din Liga 2.

Farul Constanta

Inca in cunoastere, Farul Constanta se afla pe locul 9, cu 19 puncte. Este relativ departe de primul loc care merge in Liga a 3-a, sase lungimi fiind intre ea si Politehnica Timisoara. De asemenea, important pentru ea este ca vine si dupa doua dueluri pozitive consecutive.

Daca in urma cu doua runde reusea sa profite de avantajul de gazda si castiga cu 3-2 in fata Clujului, saptamana trecuta a facut egal. Meciul cu FC Arges s-a terminat en-fanfare, 2-2, cu doua goluri inscrise in repriza a doua. Stoica si Toma au fost cei care au adus remiza, pentru ca Farul a fost condusa cu 1-0.

CS Mioveni

Meciul si succesul pentru CS Mioveni. O echipa care nu zicea nimic la inceputul sezonului a ajuns ca dupa 13 runde sa fie neinvinsa. Este lider in Liga 2, avand 27 de puncte, unul mai mult in comparatie cu Turris. De asemenea, ea ar putea fi detronata de UTA Arad, echipa fata de care a jucat trei meciuri in plus.

In runda anterioara a avut parte de o deplasare grea, dar pot spune ca a fost echipa care a pierdut doua puncte. 2-2 cu Universitatea cluj, asta dupa ce a condus cu 1-0 si 2-1, luand un gol dintr-un penalty. E drept, a si dat un gol senzational.

Meciul nu se anunta deloc unul spectaculos. Punctele sunt mai pretioase ca niciodata si astept sa se vada lucrul acesta. Farul nu este o echipa care sa riste mult, tocmai din acest motiv ma astept sa vad multa atentie pe defensiva.

Ponturi pariuri Farul Constanta vs CS Mioveni: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano