Ponturi pariuri Exeter vs Cheltenham – League Two

ponturi anglia

Ponturi pariuri Exeter vs Cheltenham: sambata, de la ora 17:00, pe St. James Park, Exeter si Cheltenham vor fi rivale in runda a 18-a din League Two.

Exeter

Cu un vibe bun, Exeter a reusit la mijlocul acestei saptamani sa treaca cu 3-1 de echipa de U21 a lui West Ham United. Drept urmare, cu trei victorii din tot atatea meciuri, a reusit sa se califice in faza urmatoare a EFL Trophy. Insa, in League Two este o cu totul alta mancare de peste, pentru ca este o lupta mai dificila.

Asa se face ca in ultima runda din campionat a pierdut cu 0-2 in confruntarea cu Bradford City. Inca se afla pe locul 5 in clasament, cu 29 de puncte. Un eventual succes o poate aduce chiar pe prima pozitie. Lupta la varf este stransa, intre ea si Forest Green, liderul la zi, sunt acum doua lungimi.

Cheltenham

Colega de clasament cu rivala ei, Cheltenham intra in acest duel de pe pozitia a 6-a, cu 28 de puncte. Ea are s una dintre cele mai sigure defensive de pana acum, cu 14 goluri incasate. Totusi, si ea a pierdut in cel mai recent duel din League Two. S-a intamplat chiar in fata echipei care acum conduce campionatul, Forest Green. A fost 1-2, intr-un duel disputat pe teren propriu s unde Varney a inscris unicul gol al echipei.

Acum, faptul ca joaca in deplasare pare sa fie un semn de intrebare. Cheltenham in aceasta postura a avut nu se poate lauda cu foarte multe puncte adunate, dar totusi sta bine. Are cele mai putine goluri incasate in aceste dueluri, aproape un gol primit la doua jocuri.

Ele s-au mai intalnit deja in acest sezon si tot in aceasta postura. In urma cu doua luni, Exeter se impunea in EFL Trophy, dar erau atunci folosite alte garnituri. Asa cum se prezinta ele acum, cred ca vor juca la fel de pragmatic, dornice sa nu mai piarda. O influenta cred ca urmeaza sa aiba si faptul ca au pierdut in runda anterioara.

Ponturi pariuri Exeter vs Cheltenham: sub 2.5 goluri, cota 1.80 la Unibet