Ponturi pariuri Evil Geniuses vs FURIA – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri Evil Geniuses vs FURIA – ESL Pro League

Sambata, de la ora 23:00, Evil Geniuses si FURIA vor avea meci direct in semifinala ESL Pro League – sezonul 11, America de Nord. Invingatoarea va evolua in compania lui Team Liquid, echipa deja calificata in ultimul act.

Evil Geniuses

A inceput bine turneul, cu o serie de trei victorii in primele patru meciuri pe care le-a avut. Ulterior, ea a pierdut urmatoarele doua meciuri, cu Team Liquid ambele. Insa, dupa locul al doilea din Grupa D, cu 9 puncte. Batalia a fost una foarte stransa, , dovada ca primele trei clasate au avut noua puncte si diferenta s-a facut intr-un alt mod.

Ieri seara, Evil Geniuses a fost la un pas de a lua o harta celor de la Team Liquid. Ele s-au infruntat in semifinala, iar pana la urma a pierdut cu 14-16 pe Nuke. In runda decisiva a fost un 2 la 2 in care EG a fost invinsa. Pe cea de-a doua harta batalia a fost din nou stransa pana intr-un punct. Pana la final scorul a fost 12-16 si ea joaca acum din nou pentru un loc in finala.

FURIA

Sud-americanii au castitgat duelul cu MIBR. Cum si noi am anticipat, meciul acela a fost castigat foarte usor, dupa ce s-au disputat doua harti. Vertigo si Mirage au fost cele doua harti, unde a avut ceva de lucru. Daca pe Vertigo s-a prezentat foarte bine si a castigat cu 16-4, pe Mirage a tras ceva mai serios. Totul s-a jucat acolo pana la ultima runda din timpul regulamentar, cand FURIA s-a impus cu 16-14.

HEN1 a fost omul meciului pentru echipa lui. Henrique Teles a si fost votat cel mai bun om al acelui duel, cu 44 de ucideri si doar 20 de deaths.

Nord-americanii au jucatori mai buni daca ii luam individual. Si ca echipa Evil Geniuses sta mai bine si cred ca are tot ce ii trebuie sa treaca din nou de FURIA. A facut-o si in faza grupelor, atunci in harta decisiva. Sa nu uitam ca desi a pierdut cu Team Liquid, a evoluat in compania celei mai bune adversare pe care o putea avea. In schimb, FURIA a intalnit MIBR, o echipa ccesibila si usor de depasit la acest nivel.

Ponturi pariuri Evil Geniuses vs FURIA: victorie Evil Geniuses, cota 1.55 la Unibet