Ponturi Pariuri – Estonia – Finlanda – Nations League – 12.10.2018

70
Estonia - Finlanda

In grupa a doua a diviziei D din Liga Natiunilor, se va juca Estonia – Finlanda, meci ce are primul fluier programat la ora 21:45, avand ca loc de desfasurare stadionul Lillekula.

◘ Estonia este o nationala modesta, fara realizari importante la nivel international, cea mai buna performanta din intreaga sa istorie fiind calificarea in play-off-ului de accedere la Campionatul European din 2012, acolo unde a fost invinsa de Irlanda. In ultimele preliminarii, nationala lui Martin Reim nu s-a descurcat chiar rau, terminand a patra intr-o grupa cu Belgia, Grecia, Bosnia, Cipru si Gibraltar. In Liga Natiunilor, estonienii au inceput foarte slab, cu doua infrangeri, fiind invinsi atat de Grecia, cat si de Finlanda, de fiecare data cu 1-0. Astfel, Estonia a ajuns la patru infrangeri consecutive.

◘ Finlanda este de asemenea o nationala ce nu se poate lauda cu performante notabile, ce nu a fost nici macar aproape de vreo calificare la un turneu final, cea mai buna performanta fiind in preliminariile pentru EURO 2008, cand a terminat a patra in grupa, la doar trei puncte de primele doua locuri, cele ce se calificau. In preliminariile pentru mondialul din Rusia, nationala lui Markku Kanerva a terminat penultima in grupa, devansand-o doar pe Kosovo. Finlandezii au inceput insa foarte bine in Liga Natiunilor, cu doua victorii in tot atatea partide, invingand Ungaria si Estonia.

In mod normal, am spune ca acest meci este unul de la care nu trebuie sa asteptam golur, insa noi mizam pe faptul ca se vor marca minim doua, pornind de la premiza ca ambele vor marca, gazdele avand nevoie de victorie pentru a ramane in cursa pentru promovarea in divizia C, in timp ce oaspetii cauta sa ramana pe primul loc al grupei.