Ponturi pariuri Energeticianul vs Sportul Snagov – Liga 2

87
Ponturi pariuri Energeticianul vs Sportul Snagov

Ponturi pariuri Energeticianul vs Sportul Snagov: sambata, de la ora 11:00, la Petrosani se va disputa Energeticianul vs Sportul Snagov, meci al rundei cu numarul 34 din Liga 2.

Sursa foto: sportclasic.ro

Viorel Tanase nu poate face minuni

Energeticianul anunta schimbarea antrenorului cu trei saptamani inainte de acest meci de sambata, dar pare sa fie in zadar. Venirea lui Viorel Tanase nu schimba cu nimic lucrurile, drept pentru care aceasta vine dupa un esec. Formatia din Petrosani a cedat cu 1-3 pe terenul liderului la zi din Liga a 2-a, Academica Clinceni.

Din nefericire pentru Energeticianul, echipa a ajuns la 15 meciuri consecutive in care nu a mai invins pe nimeni. Totodata, conducerea clubului s-a axat pe multi jucatori tineri, poate de aici rezultatele mai slabe. Pe de alta parte, echipa se afla pe loc retrogradabil, sea fla pe pozitia a 16-a, cu 35 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si primul loc neutru, care este ocupat de Pandurii Tg. Jiu.

Trica nu este suparat pentru ratarea promovarii

Sportul Snagov este una dintre echipele care nu isi merita locul in clasament. Spun lucrul acesta pentru ca la clubul ilfovea s-au petrecut tot felul de lucru care nu fac cinste unui club de fotbal. Bani nu mai sunt, Eugen Trica spune ca sunt conditii foarte proaste de pregatire. Astfel, rezultatele au inceput sa sufere si echipa a cedat in ultimele doua etape.

Cu toate ca se afla pe locul 5, cu 63 de puncte, sunt sase lungimi intre Sportul Snagov si echipa de pe locul al treilea. Din nefericire pentru ilfoveni, in ultimele opt etape au castigat o singura data, 3-2, cu Pandurii. In ultimele doua confruntari au cedat identic cu Metaloglobus si Chindia Targoviste (0-1).

In singura lor intalnire directa, cea din tur, Sportul Snagov s-a impus cu 2-0. Atunci alta era situatia, astfel ca de aceasta data miza rezultatului ma astept sa faca din acest duel unul inchis. Daca Sportul Snagov nu isi permite sa promoveze, Energeticianul este obligata sa bata, cu atat mai mult cand joaca acasa. Totusii, sunt formatii care joaca timid, s-a vazut si prin prisma rezultatelor, incepand sa inscrie destul de putin.

Ponturi pariuri Energeticianul vs Sportul Snagov: sub 2.5 goluri, cota 1.81 la Unibet