Ponturi pariuri ENCE vs fnatic – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri ENCE vs fnatic – ESL One

Miercuri, de la ora 16:00, în prima etapă a ESL One: Road to Rio – Europe, în Grupa A, ENCE o va înfrunta pe fnatic.

ENCE

eSports-ul in Finlanda este dezvoltat. Una dintre aceste dovezi esti existența echipei ENCE, care încearcă să se agațe de orice rezultat. Se află pe locul 24 în clasamentul mondial și drept urmare, vizează să-și îmbunătățească performanțele.

Si ea a fost invitată la ESL Pro League Sezonul 11 – Europe, acolo unde nu a obținut deloc rezultatele sperate. Din cinci meciuri pe care le-a avut, a sfârșit prin a câștiga unul singur și chiar pe ultimul  După trei hărți disputate în fața suedezilor de la NiP, a ieșit învingătoare.

  • Echipă: allu, Aerial, sunny, xseven, sergej

Fnatic

După câștigarea ESL PRO League – Sezonul 11 Europe, fnatic este o contracandidată serioasă lșa trofeul acesta. Brollan & Co. au reușit să arate că le sunt superiori lui Mousesports, într-o finală pe care au câștigat-o relativ ușor.  A fost și primul turneu important câștigat și automat după sine a atras un premiu de 110.000 dolari.

După meciul acesta urmează un derby pentru fnatic. Organizația suedeză va înfrunta pe 25 aprilie echipa Astralis. Practic, o să fie un duel între locul 3 mondial pe care ea se află impotriva locului al doilea mondial.

  • Echipă: Brollan, golden, krimz, jw, flusha

Dacă vorbim de aim și de duelurile pe tras, clar fnatic stă mult mai bine ca ENCE. Și din punct de vedere strategic, am văzut cum foarte bine știu să atace site-urile pe partea de tero. Pe ct nu se pune problema să nu apere bine site-ul. Drept urmare, astept să văd o nouă victorie ușoară a suedezilor, cum ne-au tot obșinuit în ultimul timp.

Ponturi pariuri ENCE vs fnatic: victorie fnatic cu 2-0 la hărți, cotă 1.80 la Betano