Ponturi pariuri Elvetia vs Georgia – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi pariuri Elvetia vs Georgia: vineri seara, de la ora 21:45, la St. Gallen, Elvetia intalneste incomoda Georgie, in runda a 9-a din calificarile pentru Euro 2020.

Elvetia

Elvetienii sunt motivati sa iasa din nou cu capul sus dintr-un meci jucat acasa. In runda anterioara a reusit sa faca lucrul acesta, datorita unui succes cu 2-0 in disputa Irlandei. Drept urmare, ea a urcat pe locul al treilea, cu 11 puncte, iar un eventual succes vineri o duce pe loc de calificare.

Intre Elvetia si prima clasata sta un singur punct, dar avantajul este ca are un meci in minus fata de irlandezi. Faptul ca se joaca pe teren propriu este clar un avantaj, fiind locul unde nu a cunoscut esecul in aceste calificari. Dupa trei asemenea confruntari, a pus in dreptul ei doua victorii si un rezultat de egalitate.

Georgia

Georgienii sunt fara esec in ultimele trei dueluri. Meciuri in care au remizat cu Irlanda si Danemarca, dar au castigat cu Gibraltar. Remizele au venit cand ea a evoluat pe teren propriu, acolo unde stie sa se mobilizeze. Cu toate acestea, ea este abia pe locul al patrulea, cu 8 puncte, patru mai putine decat primele doua clasate.

Matematic zice adio aceste calificari, dar lucrul acesta era de asteptat sa nu poata obtine succesul cu asemenea adversari. Meciul de vineri seara va fi ultimul pe care georgienii il vor juca in aceste calificari, dat fiind faptul ca au deja sapte meciuri. Asta inseamna ca

Elvetia a iesit in fata in meciul din tur, atunci cand s-a impus cu 2-0 in disputa din Georgia. Mai mult decat atat, vorbim aici despre un meci care poate decide calificarea echipei gazda, ceea ce ma astept sa se simta. Nu cred ca Elvetia va juca un fotbal ofensiv, este fix genul acela de partida unde si 1-0 inseamna trei puncte.

Ponturi pariuri Elvetia vs Georgia: sub 3.5 goluri, cota 1.42 la Betano