Ponturi pariuri Dunarea Calarasi vs Metaloglobus – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri Dunarea Calarasi vs Metaloglobus: sambata, de la ora 11:00, Ion Comsa din Calarasi gazduieste Dunarea Calarasi vs Metaloglobus Bucuresti. Partida face parte din penultima runda a turului.

Dunarea Calarasi

Cand crede ca incepe sa se simta din ce in ce mai bine, Dunarea Calarasi a fost readusa cu picioarele pe pamant. Astfel, in precedentele doua meciuri din campionat a fost depasita de FC Arges si Gloria Buzau. Insa, a avut puterea sa inscrie si ea un gol, asta aratand ca exista forta in atac, dar se greseste in defensiva.

A fost 1-2 cu FC Arges, intr-un meci jucat chiar acasa si 1-3 in deplasare, cu SCM Gloria. Astfel, a cazut pe loc care duce in al treilea esalon, ea ocupand acum locul 16, cu 19 puncte. E drept, are o singura lungime de recuperat pentru a trece din nou pe loc neutru. Pentru a face asta are nevoie de un succes sambata.

Metaloglobus Bucuresti

Bucurestenii se simt foarte bine si chiar au reusit ca in runda anterioara sa termine la egalitate cu liderul la zi. Mai mult decat atat, Metaloglobus vs UTA Arad se putea termina clar cu victoria elevilor lui Marius Maldarasanu. Desi au fost condusi cu 1-0, au revenit si puteau da lovitura. Pana la urma o neatentie a lui Sava a facut ca Metaloglobus sa ramana in zece pe final de meci.

Acela a fost al patrulea meci la rand in care echipa Pantelimonului nu a pierdut in campionat. Jumatate au fost rezultate de egalitate si cealalta jumatate s-a incheiat cu victorii. Drept urmare, suma tuturor jocurilor avute in acest sezon face sa fie pe locul 6, cu 27 de puncte, la cinci lungimi in spatele liderului.

Oaspetii practica un joc fara presiune, faptul ca se afla in jumatatea superioara arata ca exista calitate. Insa, nimeni nu le-a cerut sa se intample asa. Spre deosebire de Calarasi, echipa care voia sa termine cat mai sus, chiar sa promoveze. Cel putin conform declaratiilor, pentru ca jocul nu o ajuta. Nu cred ca se vor schimba foarte multe nici sambata, astfel, voi miza si va recomand sa pariati pe oaspeti. Acestia au puterea sa plece cu cel putin un punct de la Calarasi.

Ponturi pariuri Dunarea Calarasi vs Metaloglobus: X2, cota 1.50 la Unibet