Ponturi Pariuri – Dordrecht – G.A. Eagles – Eerste Divisie – 29.03.2019

78

Vineri 29.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Dordrecht – G.A. Eagles, din cadrul rundei a 31-a a ligii secunde din Olanda.

Dordrecht se claseaza in acest moment pe pozitia a 17-a a clasamentului din Eerste Divisie, cu 25 de puncte acumulate dupa 30 de etape. Africanul J. Cijntje este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 8 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte obtinute in precedentele 3 etape. Dupa un 3-2 pe teren propriu cu cei de la Roda, Dordrecht a fost umilita etapa trecuta, 8-1 in deplasarea de la Eindhoven. Gazdele au castigat doar una din ultimele 6 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 3-2 in fata celor de la Roda, in campionat.

De partea cealalta, G.A. Eagles ocupa pozitia a 3-a a clasamentului ligii secunde din Olanda, echipa reusind sa adune 54 de puncte dupa 30 de partide de campionat. Olandezul R. van der Venne este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 10 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante, cu 4 puncte acumulate in ultimele 3 etape de campionat. Dupa un succes cu 1-0 pe terenul celor de la FC Volenda, cei de la G.A. Eagles au remizat in deplasarea de la Helmond cu scorul de 1-1, ca etapa trecuta sa cedeze pe teren propriu cu liderul Twente, scor 1-2. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Martie 2018, incheiata cu scorul de 1-2.

Lupta pentru locurile de promovare in Eerste Divisie este una acerba, diferenta de puncte dintre locul 3 si locul 11 fiind de doar 10 puncte, cu 8 etape inainte de final. Oaspetii stiu acest lucru si nu isi mai pot permite multi pasi gresiti. Tinand cont ca intalneste o echipa ce tocmai a incasat 8 goluri, ma astept ca G.A. Eagles sa forteze in ofensiva in aceasta seara si sa plece acasa cu toate cele 3 puncte. Acestea fiind spuse, recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.82 oferita de cei de la Netbet.