Ponturi pariuri Doncaster vs Oxford United – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Doncaster vs Oxford United: miercuri, 1/01/2019, de la ora 17:00, pe Keepmoat Stadium, Doncaster o intalneste pe Oxford United. Este un meci din runda cu numarul 25 din League One.

Liga 1, Anglia
01 ianuarie 2020
Doncaster Rovers17:00Oxford United

Doncaster

In etapa trecuta a inscris, dar a avut nesansa sa o infrunte pe Sunderland, care era in plina forma. Astfel, intalnirea aceasta s-a terminat cu un nou esec, 1-2. Doncaster Rovers ramane cu o singura victorie in ultimele cinci runde. Interesant este ca s-a intamplat pe teren strain, acolo unde trecea in urma cu o saptamana de Peterborough (3-0).

De asemenea, Doncaster se afla pe locul 16, cu 28 de puncte. Distanta fata de zona rosie este de sapte lungimi, dar se poate distanta considerabil. Rovers este una dintre echipele cu cele mai putine meciuri jucate. Sunt formatii fata de care a evolut si cu trei meciuri mai putine, si s-ar putea apropia considerabil de play-off.

Oxford United

Intr-o forma excelenta, Oxford United a reusit in runda anterioara sa castige din nou un meci jucat pe teren strain. Aceasta a dispus cu 2-1 de Wimbledon, o formatie care nu psune nimic in acest moment. A fost pentru a treia oara consecutiv cand s-a bucurat de succes in meciurile din League One.

Totodata, aceasta rasplata a evenit la pachet si cu locul al doilea, acolo unde are 39 de puncte. Sunt patru lungimi in spatele echipei de pe primul loc si are si un meci in minus. Cu toate astea, compenseaza la capitolul goluri inscrise, Oxford United avand unul dintre cele mai active atacuri.

Asa cum evolueaza Oxford United in momentul  de fata, este greu de crezut ca termina fara gol primit.. totodata, Doncaster pare sa aiba si ea potential in meciurile de pe teren propriu. Cu alte cuvinte, cred in echipa vizitatoare, dar pe de alta parte cred ca ambele vor fi multumite si cu un rezultat de egalitate. In tur, Oxford United a trecut cu 3-0 de Doncaster.

Ponturi pariuri Doncaster vs Oxford United: X2, cota 1.50 la Unibet