Ponturi pariuri Dinamo Zagreb vs Flora – Europa League

Ponturi pariuri Dinamo Zagreb vs Flora este o confruntare programata sa se joace joi, in data de 1 octombrie, de la ora 20:00, contand pentru play-off-ul Europa League, urmand sa se desfasoare pe “Stadion Maksimir”.

Dinamo Zagreb

Este de departe cea mai puternica echipa din Croatia, care domina in campionatul intern de ani buni, avand de asemenea performante notabile si la nivel european. Este mult peste adversara sa, fapt pentru care porneste ca favorita certa la casele de pariuri.

Gazdele acestei partide au inceput sezonul european din preliminariile Champions League. Au trecut de CFR Cluj, pe care au invins-o abia dupa penalty-uri, pierzand apoi in Ungaria, cu Ferencvaros.

In ultimul meci, cei de la Dinamo Zagreb au facut instructie cu micuta Ferdinandovac. S-au impus cu 0-7 in deplasare, intr-o partida din Cupa Croatiei.

Flora

Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate in play-off-ul Europa League, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, asa ca, dupa cum era de asteptat, agentiile de pariuri o dau ca victima in aceasta partida.

Estonienii au inceput la randul lor din preliminariile Ligii Campionilor, insa din primul tur. Au pierdut cu Suduva, ajungand astfel in Europa League. In tururile 2 si 3 au trecut de Reykjavik si Floriana, pe prima invingand-o cu 2-1, cu cea din urma impunandu-se la penalty.

Flora nu arata rau, in ultimele 13 partide pierzand o singura data, reusind 12 victorii. E drept, de data aceasta va infrunta o adversara net superioara, cu care pare greu de crezut ca va obtine mare lucru.

Pronostic

Dinamo Zagreb este la un cu totul alt nivel, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei. Anticipam un succes categoric al campioanei Croatiei, asa ca pariem in consecinta. Mizam pe faptul ca aceasta va castiga ambele reprize, la o cota de 1.55 oferita de Betano.

• Ponturi pariuri Dinamo Zagreb vs Flora: gazdele castiga ambele reprize -> cota 1.55