Ponturi pariuri Dijon vs Lille – Ligue 1

Ponturi pariuri Dijon vs Lille – Ligue 1
Ponturi pariuri Dijon vs Lille – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Ponturi pariuri Dijon vs Lille – Ligue 1

Miercuri, in etapa cu numarul 15 din Ligue 1 care este una intermediara, Dijon si Lille se vor duela incepand cu ora 20:00. Il poti viziona pe Digi Sport 4.

Dijon

Cu un singur succes in 14 meciuri este foarte greu sa aiba pretantia ca se poate salva de la retrogradare. Ocupa ultimul loc, cu 9 puncte, iar un eventual succes o poate duce cateva pozitii mai sus. Insa, slabe sanse daca joaca precum a facut-o in cele mai multe dintre partidele acestei stagiuni.

Dijon in ultimele trei etape a reusit sa joace la un nivel acceptabil si nu a pierdut. Doua dintre meciuri au fost rezultate de egalitate, iar un altul a reprezentat singura sa victorie de pana acum. In runda anterioara a fost in vizita la Nantes, acolo unde Konate a inscris si drept urmare echipa lui a incheiat 1-1.

Mama Balda, Wesley Lautoa, Roger Assale si Senou Coulibaly sunt indiponibili in urma unor accidentari.

  • Echipa probabila: Racioppi – Boey, Manga, Panzo, Muzinga – Ndong, Gueye – Ebombe, Celina, Chaouiar – Konate

Lille

Este noul lider al Ligue 1 si asta dupa ce in runda anterioara a reusit sa joace foarte bine. A fost ajutata si de rezultatul celor de la Paris Saint-Germain care au pierdut. In consecinta, dupa 2-1 cu Bordeaux, Lille a urcat pe prima pozitie, cu 29 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Lyon, dar golaverajul le diferentiaza fiind unul dintre cele mai importante criterii de departajare.

Are unul dintre cele mai bune atacuri din Franta, dar in acelasi timp si o defensiva solida. 28-10 este golaverajul. E drept, faptul ca joaca in deplasare s-ar putea sa o puna intr-o oarecare lumina mai putin buna. In cele sase meciuri disputate in aceasta postura, Lille a inregistrat doua victorii, trei rezultate de egalitate si un esec.

Luiz Araujo si Renato Sanches nu vor putea juca din cauza unor accidentari.

  • Echipa probabila: Maignan – Djalo, Fonte, Botman, Bradaric – Ikone, Andre, Xeka, Bamba – Yilmaz, Yazici

Orice poti spune despre Lille, dar nu si faptul ca nu este o echipa cu real potential. Se prezinta bine, este bucuroasa de prima pozitie pe care a urcat in urma rezultatelor din runda anterioara. De cealalta parte, Dijon inca este pe ultimul loc si nu joaca cel mai bun fotbal. Primeste goluri foarte usor, iar asta ma convinge sa mizez pe mana oaspetilor.

Ponturi pariuri Dijon vs Lille: victorie Lille, cota 1.55 la Betano