Ponturi pariuri Dignitas vs NiP – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri Dignitas vs NiP – ESL One

Vineri, 24 aprilie 2020, de la ora 19:30, la ESL One: Road to Rio – Europe, Dignitas întâlnește Ninjas in Pyjamas. Duelul face parte din Grupa A și este unul în mare parte suedez.

Dignitas

Meci foarte greu pentru f0rest & Co. în jocul de joi. Aceștia au luat prima hartă, dar până la urmă adversarii au reușit să o scoată la capăt. Într-un final, după trei hărți, cum și eu am anticipat, a pierdut cu 16-14, 12-16, 14-16.

F0rest a fost într-o zi bună, 63 de ucideri având legenda acestui joc. El a fost urmat de hallzerk, singurul norvegian din echipă. Restul colegilor fiind suedezi și alături de ei a mai jucat. Cu alte cuvinte, a început competiția cu un eșec și acum pleacă din nou cu șansa a doua și în meciul de vineri.

  • Echipă: get_right, f0rest, friberg, Xizt, hallzerk

Ninjas in Pyjamas

Evoluția celor de la NIP în primul meci a fost una bună. Ei au reușit să se mobilizeze și să obțina primele trei puncte din Grupa A. Asta s-a întâmplat după jocul împotriva celor de la Vitality. Un meci interesant, în care totul s-a decis pe Inferno. 16-4 a fost atunci, după ce pe primele două hărți și-au împărțit victoriile, fiecare pe pick-ul rivalilor.

Cel mai bun în primul meci al celor de la NiP a fost Rez. Fredrik Sterner pe numele său real a avut 64 de ucideri, dar parte dintre ele au contribuit decisiv la rundele câștigate.

  • Echipă: twost, lekr0, rez, nawwk plopski

Din punct de vedere al echipei mai hotărâte mi s-a părut că Ninjas in Pyjamas câștigă teren serios în fața lui Dignitas. Drept urmare, consider că decizia bookmakerilor de a-i acorda o cotă mai bună este justificată. De asemenea, Dignitas nu mi-a plăcut nici la Flashpoint și nici în meciul de joi. Pierde prea ușor rundele și cred ca NiP nu o să ierte aceste erori.

Ponturi pariuri Dignitas vs NiP: NiP câștigă prima harta cu cel puțin patru runde avans, cotă 1.85 la Betano