Ponturi pariuri dignitas vs Heretics – ESL Pro

ponturi esports

Ponturi pariuri dignitas vs Heretics – ESL Pro

Joi, 23 aprilie, de la ora 15:00, Dignitas si Heretics vor fi rivale in ESL PRO: Road to Rio. Ele sunt parte din Grupa A.

Dignitas

Vorbim despre o echipa care pe Counter-Strike 1.6 facea senzatie. Aici sunt laolalta legende ale acestui joc, precum GeT_Right sau f0rest. Cert este ca nordicii dau ora exacta la aceasta echipa.
In ciuda performantelor din alte vremuri, organizatia este noua si rezultatele lasa de dorit. Nici nu ne mira, ea se afla pe locul 44 in clasamentul general mondial. Dreamhack si Flashpoint 1 au fost competitii unde nu a excelat.

  • Echipa: xizt, get_right, f0rest, friberg, hallzerk

Heretics

Nici ea nu este o echipa iesita din comun. Din contra, eu as pune Heretics pe picior de egalitate cu adversara ei, iar cotele agentiilor de pariuri arata lucrul acesta. Ocupa locul 36 in clasamentul mondial, o pozitie destul de slaba.
Ultima luna a adus echipa la cateva turnee mici. Oricum, faptul ca au jucat intr-un meci transmis pe site-uri de specialitate este de bun augur.

  • Echipa: xms, maka, kioshima, lucky, nivera

Nivera e o solutie de avarie pentru Heretics, dar chiar si asa, tot ramane modesta ca echipa. Acelasi lucru l-as spune si despre Dignitas, iar drept urmare, nu m-ar mira sa impinga meciul in harta decisiva.

Ponturi pariuri dignitas vs Heretics: peste 2,5 harti, cota 1.87 la Betano