Ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough: sambata, 2 noiembrie, de la ora 17:00, pe Pride Park din Derby, echipa locala intalneste Middlesbrough. Partida are loc in cadrul rundei cu numarul 15 din Championship.

Derby County

E nevoie neparat de o perioada buna in ceea ce o priveste pe Derby. Nu stiu intentiile oamenilor din conducerea clubului, dar stiu sigur ca isi doreste sa atace promovarea. Din apcate pentru ea, acum se afla abia pe locul 16, cu 18 puncte, dar nu este o distanta atat de mare fata de play-off. Pe de alta parte, evolueaza slab, cu greu reuseste sa lege doua victorii consecutive.

In runda anterioara a pierdut cu 0-2, in deplasare, cu Hull City. A fost al patrulea esec stagional, tot atatea cate victorii a reusit. De asemenea, ea are si -4 in dreptul golaverajului, ceea ce sunt cifre incredibil de slabe pentru aspiratiile ei.

Middlesbrough

Intr-o situatie asemanatoare se afla si Middlesbrough, care ocupa un neverosimil loc 22, cu 12 puncte. Obisnuita sa atace promovarea si sa aiba o defensiva de fier, ceva s-a intamplat in aceasta parte de campionat. Astfel, in 14 intalniri deja disputate a inscris foarte putine goluri si a primit alte 17 goluri.

De asemenea, Middlesbrough a dat cele mai putine goluri dintre cele 24 de participante in Championship. Totodata, ea este si una dintre echipele cu cele mai putine victorii obtinute. In doua randuri s-a bucurat aceasta de succes, dar ambele au venit in rol de gazda. In deplasare a fost modesta, dovada ca are trei remize si tot atatea infrangeri.

Din start ma astept sa vedem echilibru total intre cele doua echipe. Si in sezonul trecut s-a vazut asta, atunci cand ambele meciuri s-au incheiat identic, 1-1. Situatia de fata cere sa evolueze decent, sa nu mai primeasca goluri din greseli. Tocmai din acest motiv astept sa vedem un joc modest, pragmatic, in urma caruia sa se inscrie cel mult doua goluri.

Ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough: sub 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet