Ponturi pariuri Derby County vs Wigan – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Derby County vs Wigan: miercuri, 23/10/2019, de la ora 21:45, pe Pride Park, Derby urmeaza sa primeasca vizita lui Wigan, in runda a 13-a.

Derby County

Infrangerea suferita in etapa trecuta trebuie sa o puna serios pe ganduri pe Derby. Aceasta a pierdut cu 0-3 meciul pe care l-a avut, impotriva londonezilor de la Charlton Athletic. Astfel, pe langa faptul ca n-a luat vreun punct, ea a pus capat seriei de cinci meciuri pozitive consecutive. Nici perioada aceasta nu e tocmai buna, dupa 12 runde se afla abia pe locul 15, cu tot atatea puncte. Mai mult, are si un golaveraj negativ, -3.

Cel putin in teorie ramane angrenata la promovare. Intre ea si ultimul loc care asigura prezenta in fazele superioare ale Championship sunt acum sase lungimi. Asta inseamna doua victorii, si Derby e capabila sa prinda o perioada foarte buna.

  • Echipa probabila: Roos – Bogle, Clarke, Davies, Malone – Bielik, Shinnie – Waghorn, Holmes, Jozefzoon – Martin

Wigan

Ceva mai artagoasa in disputele de pe DW Stadiu, Wigan a reusit sa ne faca o demonstratie. La sfarsitul saptamanii trecute a pus inca o victorie in dreptul ei, dupa 1-0 cu Nottingham Forest. Lowe a fost omul care a trimis in plasa una dintre cele sase suturi pe care le-a trimis pe poarta adversarilor.

Din apcate pentru ea are probleme evidente in a evolua pe teren strain. In acest gen de infruntari a fost mereu pusa in postura de a-si apara rezultatul. Dovada ca are un singur punct acumulat, desi putea sa faca 18  maxim posibile. Se simte cel mai bine in clasament, ea ocupa locul 18, cu 14 puncte, la o lungime in spatele rivalei sale.

  • Echipa probabila: Marshall – Byrne, Mulgrew, Dunkley, Robinson – MacLeod, Williams – Massey, Windass, Lowe – Moore

In ultimele cinci confruntari oficiale, Derby County a reusit sa castige de patru ori. O alta partida s-a terminat la egalitate, dar in toate aceste infruntari o singura data a contat Wigan pe tabela de marcaj. Este o dovada ca echipa o favorita si ea este echipa gazda. Cum adversarii au probleme in deplasare si sunt evidente, astept ca din nou sa se vada si Derby sa castige din nou.

Ponturi pariuri Derby County vs Wigan: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano