Ponturi pariuri Danemarca vs Insulele Feroe – Amical

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Danemarca vs Insulele Feroe este un duel 100% nordic, ce are lovitura de incepere programata la ora 19:00, urmand sa se dispute pe “MCH Arena”, unde ne asteptam ca formatia gazda sa se impuna fara emotii.

Danemarca

Este o nationala sudata, ce nu se poate lauda cu un lot extrem de valoros, insa dispune de cativa jucatori ce evolueaza in campionate importante din Europa, ce pot face diferenta. Avand in vedere faptul ca infrunta o adversara modesta, era de asteptat ca va porni ca favorita certa.

Nationala daneza s-a descurcat bine in preliminariile pentru EURO 2020. Aceasta a terminat a doua intr-o grupa cu Elvetia, Irlanda, Georgia si Gibraltar. A revenit astfel la Campionatul European dupa o pauza de opt ani. Aceasta se va duela cu Finlanda, Rusia si Belgia la turneul final din 2021.

Danemarca nu arata grozav in ultima perioada, venind dupa trei partide fara victorie. In acest interval a remizat cu Irlanda si Anglia, fiind invinsa de Belgia. Avand insa in vedere faptul ca infrunta o echipa mica, ne asteptam sa puna capat acestei serii.

Insulele Feroe

Este o nationala ce nu reprezinta o amenintare in fotbalul international, fiind totusi lipsita de valoare, dar si de experienta. Asadar, casele de pariuri o dau ca “victima” in aceasta disputa, ceea ce nu surprinde deloc.

Feroezii au avut un parcurs in nota valorii lor in preliminariile pentru EURO. Acestia au terminat penultimii intr-o grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Romania si Malta.

In Liga Natiunilor au inceput insa cum nu se putea mai bine, cu doua victorii. S-au impus in duelurile cu Malta si Andorra, castigand cu 3-2, respectiv 0-1. Asadar, se gasesc pe primul loc al grupei in prezent.

Pronostic

Danemarca este clar echipa mai buna, ce are nevoie de un succes in aceasta disputa pentru a-si da un “boost” de moral. Ne asteptam sa se impuna, insa nu oricum, ci intr-o maniera clara. Asadar, vom miza pe faptul ca danezii vor castiga la o diferenta de minim doua goluri. Varianta propusa de noi primeste cota 1.51 la Betano, in care avem mare incredere.

• Ponturi pariuri Danemarca vs Insulele Feroe: gazdele castiga la handicap (-1,5) -> cota 1.51