Ponturi pariuri Dandenong vs Melbourne Knights – NPL Victoria

53
Ponturi pariuri Dandenong vs Melbourne Knights – NPL Victoria

Ponturi pariuri Dandenong vs Melbourne Knights: duminica, 25 august, de la ora 08:00, Dandenong o intalneste pe Melbourne Knights, in etapa cu numarul 26. Este ultima runda a sezonului regulat.

Dandenong

Favorita la casele de pariuri, situatia celor de la Dandenongeste una care lasa de dorit. In etapa trecuta a pierdut cu 2-6, in fata celor de la Green Gully. Nu e de mirare ca pierde la scor, avand in vedere ca este echipa cu cea mai slaba aparare. In cele 25 de meciuri care s-au desfasurat pana acum, ea a luat 69 de goluri.

Asa cum arata in momentul de fata, jocul sau este unul care lasa mult de dorit. Ocupa locul 12, cu 21 de puncte, iar orice ar face, nu se poate clasa mai bine. Din contra, in functie de rezultatul meciului de duminica, ar putea sa incheie pe ultimul loc. Intre ea si echipa de pe locul 14, ultimul, sunt trei lungimi distanta si mai este un joc.

Melbourne Knights

Facand parte si ea din randul echipelor modeste ale NPL Victoria, Melbourne Knights se afla pe locul 10. Are 31 de puncte, cu zece mai multe decat adversara ei. Putea sa fie o diferenta mult mai mare, dar prestatia sa din ultimele patru etape a lasat de dorit. A pierdut de trei ori in aceste dueluri, de fiecare data a luat doua goluri.

In etapa trecuta, pusa in postura de echipa gazda, aceast a pierdut cu 1-2 in jocul cu Hume City. O replica la fel de slaba a avut si in Cupa Australiei, unde a cedat tot acasa, 2-5, cu Adelaide United. De asemenea, daca are ceva in comun cu adversara ei, acela este jocul slab pe care il practica. Are mai putine goluri inscrise decat Dandenong.

Spectacolul a fost garantat in urma meciului din tur, cand scorul final a fost 3-3. Ele sunt lipsite de motivatie in acest moment, cred ca mai tare o sa traga echipa gazda, in dorinta de a nu termina pe ultimul loc. Drept urmare, cota de 2.00 pe care Dandenong o primeste pentru un eventual succes pare meritatat si cred eu, merita atacata.

Ponturi pariuri Dandenong vs Melbourne Knights: gazdele castiga, cota 2.00 la Unibet