Ponturi pariuri Daco-Getica Bucuresti vs Turris Turnu Magurele – Liga 2

Ponturi pariuri Daco-Getica Bucuresti vs Turris Turnu Magurele - Liga 2

Ponturi pariuri Daco-Getica Bucuresti vs Turris Turnu Magurele: sambata, 10 august, de la ora 11:00, Daco-Getica intalneste Turris Turnu Magurele. Meciul este din etapa a 2-a din al doilea esalon romanesc.

Sursa foto: gsp

Daco-Getica Bucuresti

Soarta bucurestenilor pare deja pecetluita. Clubul din cartierul Colentina are un lot subtire si lucrul acesta s-a vazut inca din debutul campionatului. In urma cu o saptamana, disputa cu Concordia Chiajna a fost pierduta cu 0-1.  S-a luat gol destul de repede, dar incapacitatea elevilor lui Marius Baciu a facut ca partida sa se incheie fara gol din partea lor.

Astfel, Daco-Getica Bucuresti a intrat in clubul echipelor care au debutat in aceasta stagiune cu un esec. Probabil ca lucrurile se pot schimba pe parcurs, dar la momentul actual este o contracandidata clara la retrogradare. Disputa echipei bucurestene din prima etapa a fost lipsita de ocazii din partea ei, pe intreg parcursul meciului n-a pus deloc probleme.

Turris Turnu Magurele

Investitiile facute la echipa Turris Turnu Magurele au dat roade. Echipa antrenata de Erik Lincar a reusit sa se impuna cu 2-0, in fata gorjenilor de la Pandurii Targu Jiu. Rezultatul a fost unul previzibil, dar pentru a face asta a avut nevoie de 48 de minute. Ciobanu a deschis scorul, in momentul in care adversarii evoluau cu un om mai putin. Cateva minute mai tarziu, Florin Radu a inscris si el, iar echipa sa a inceput cu un succes.

Tot cu prima sansa pleaca Turris si de aceasta data. Startul de sezon pare sa ii fie unul favorabil, prima echipa cu adevarta tare o intalneste abia in etapa a patra. Atunci urmeaza sa joace impotriva Rapidului, in fata propriilor suporteri. Inainte de acel duel, Turnu Magurele va juca cu o alta nou-promovata, CSM Resita.

Luand cele doua echipe conform calculelor hartiei, Turris pare sa fie cu cel putin un pas mai in fata. Drept urmare, cred ca individualitatile vor face diferenta. Daca gazdele nu mai au jucatori ce-si pot permite sa faca diferenta, la oaspeti sunt cativa, in special de la mijloc in sus.

Ponturi pariuri Daco-Getica Bucuresti vs Turris Turnu Magurele: oaspetii castiga, cota 1.65 la Unibet