Ponturi Pariuri – Cultural Leonesa – Barcelona – Copa del Rey – 31.10.2018

Atletico Madrid - Barcelona

Dupa succesul rasunator din campionat contra Realului, Barcelona va juca cu micuta Cultural Leonesa, intr-o partida din Cupa Regelui, programata sa inceapa la ora 22:30, urmand sa se joace pe Estadio Reino de León.

◘ Cultural Leonesa evolueaza in divizia a treia din fotbalul spaniol, acolo unde ocupa pozitia a patra, fiind insa in carti pentru clasarea pe un loc de promovare, tinand cont de faptul ca se afla la doar trei puncte de prima pozitie. Echipa antrenata de Víctor Cea este la al patrulea meci de cupa, jucand deja de trei ori in competitie in acest sezon, trecand de Navalcarnero, Fuenlabrada si Lorca. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca echipa gazda vine dupa sase partide fara infrangere, in care a inregistrat cinci victorii.

◘ Barcelona este net superioara adversarei sale, avand un lot mai valoros, mai experimentat, jucand de asemenea si la un nivel mai inalt, astfel ca victoria nu ar trebui sa fie o problema in aceasta disputa. Catalanii se descurca de minune in campionat, acolo unde din nou ocupa primul loc, luptandu-se pentru titlu cu Atletico Madrid si Sevilla, dar si cu surpriza Deportivo Alaves, care se afla la doar un punct in spate. Echipa antrenata de Ernesto Valverde vine dupa trei victorii consecutive, invingand Sevilla, Inter Milan, dar cel mai important, Real Madrid, careia i-a administrat un rusinos 5-1 pe Camp Nou, intr-o partida in care Messi a fost in tribune.

Victoria catalanilor nu cred ca poate fi pusa in discutie, insa agentiile de pariuri anticipeaza deja acest lucru, astfel ca ofera cote mici, de aceea ne vom indrepta atentia spre varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se vor marca minim doua in prima parte a jocului.