Ponturi pariuri Crusaders vs Cliftonville – NIFL Premiership

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Crusaders vs Cliftonville; joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, la Belfast, pe Seaview, Crusaders primeste vizita lui Cliftonville, in runda a-22-a. Este un meci din primul esalon al Irlandei de Nord.

Crusaders

Lucrurile nu prea au mers asa cum a vrut Crusaders. Cel putin in ultiemle trei meciuri, in care nu a reusit sa castige. Pe langa faptul ca a luat doua puncte si a pierdut un joc, in tot acest timp a incasat mereu cate un gol. Chiar in runda anterioara, in fata lui Linfield, a fost 1-1. A fost un rezultat just, pentru ca mergea pe terenul liderului si a celei mai bune echipe din Irlanda de Nord.

Acum lucrurile sunt la fel de dificile, avand in vedere ca este un loc intre ea si ocupanta locului secund. Totodata, faptul ca revine la Belfast este un plus, acolo Crusaders are cifre mai bune. Din zece meciuri a scos cel putin un punct din opt, iar in doua randuri a fost depasita.

Cliftonville

Aflata pe locul al doilea, cu 41 de puncte, Cliftonville are o lungime avans fata de rivala ei de joi. Rocada s-a facut intre ele in runda anterioara, cand una a castigat si alta a incheiat la egalitate meciul. Spre norocul ei, ea s-a impus, Conor Mcmenamin a inscris unicul gol al meciului cu Coleraine.

Faptul ca urmeaza sa joace din nou pe teren strain nu ii da batai de cap. Cliftonville in astfel de jocuri a reusit cifre bune si are 20 de puncte adunate din 30 maxim posibile. Este una dintre formatiile care au strans cele mai multe puncte din deplasarile avute. Tot acolo este a doua cea mai buna defensiva.

Desi sunt formatiile de pe locurile 3 si 2, echilibrul a domint in meciurile pe care le-au avut in ultimele doua confruntari. In turul campionatului Crusaders a evoluat in deplasare, dar s-a impus cu 2-0. Acum, avand in vedere cifrele bunele pe care Cliftonville le are in aparare, tind sa cred ca meciul o sa fie unul anost, inchis. Drept urmare va recomand cel mult trei goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri Crusaders vs Cliftonville: sub 3,5 goluri, cota 1.40 la Betano