Ponturi pariuri Croatia vs Suedia – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Croatia vs Suedia este o partida programata sa se joace duminica, in data de 11 octombrie, de la ora 19:00, contand pentru etapa a treia din Liga Natiunilor, urmand sa se desfasoare pe “Stadion Maksimir”.

Croatia

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept o echipa ceva mai puternica.

Croatii au impresionat la ultimul turneu final, ajungand in finala mondialului, pierzand cu Franta. De asemenea, acestia au reusit sa obtina o noua calificare la EURO, dupa ce au castigat o grupa din care au mai facut parte Ungaria, Tara Galilor, Slovacia si Azerbaijan.

Reprezentativa Croatiei a inceput cum nu se putea mai rau in actuala editie de Nations League. Aceasta a pierdut primele doua partide, fiind invinsa de Portugalia cu 4-1, dar si de Franta cu 4-2. In ultimul meci a invins-o pe Elvetia, intr-o partida amicala, castigand cu 1-2.

Suedia

Este o nationala interesanta, care, din punct de vedere al valorii, este sub adversara sa, fapt pentru care porneste ca outsidera, insa care are resursele necesare pentru a punte mari probleme.

Nordicii nu s-au descurcat deloc rau la ultimul turneu final, ajungand pana in sferturile mondialului. De asemenea, ca si adversarii lor, au obtinut calificarea la EURO, a sasea la rand.

Nici Suedia nu a inceput bine in aceasta editie de Liga Natiunilor. A pierdut primele doua jocuri, fiind invinsa de Franta cu 0-1 si de Portugalia cu 0-2. A reusit la randul sau o victorie in ultimul meci, invingand-o pe Rusia, intr-un amical incheiat 1-2.

Pronostic

Desi casele de pariuri o dau ca favorita pe Croatia, consideram ca meciul este ceva mai echilibrat. Suntem de parere ca Suedia are resursele necesare pentru a-si “rani” adversara. Asadar, mizam pe faptul ca nordicii vor sparge gheata si vor inscrie primul gol la aceasta editie de Liga Natiunilor. Pronosticul nostru primeste cota 1.57 la Betano.

• Ponturi pariuri Croatia vs Suedia: oaspetii marcheaza -> cota 1.57