Ponturi pariuri Coventry vs Rochdale – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Coventry vs Rochdale: sambata, 16 noiembrie, de la ora 17:00, pe St. Andrew s Stadium, Coventry si Rochdale vor fi adversare. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 18 din League One.

Coventry

Favorita conform ofertei de pariuri a agentiilor online si nu numai, Coventry este o echipa cu real potential. Se poate observa asta si daca privim clasamentul, ea aflandu-se pe locul 6, cu 26 de puncte. Insa, orice mica greseala o poate costa cateva locuri, pentru ca este o batalie apriga in fata. La egalitate de puncte cu ea sunt si Fleetwood, cat si Oxford United, golaverajul facand diferenta.

Cu toate acestea, Coventry este motivata sa scoata un nou rezultat bun. Nu a mai piedut de mai bine de o luna, iar recent a reusit sa se califice in 1/64-imile Cupei Angliei. Asta dupa ce a trecut cu 2-0 de Colchester. O duce bine si in League One, unde nu a pierdut in precedentele trei jocuri, meciuri in care a pus trei remize si o victorie in dreptul ei.

Rochdale

La mijlocul clasamentului, Rochdale are probleme in a lua puncte. Cel putin in ultimele trei etape din campionat a pierdut de fiecare data. Au fost infrangere care o arunca pe locul 15, cu 19 puncte. Cu cateva rezultate pozitive la rand, ar putea urca periculos, diferenta dintre ea si play-off este de sapte lungimi.

Cu toate acestea, dupa o serie de patru meciuri in care nu s-a putut ridica peste nivelul adversarului, a intrerupt seria negativa. A fost nevoie de un duel cu Bradford City, echipa pe care a invins-o cu 2-1. Astfel, a primit biletele pentru 1.64-imile Cupei Angliei, cea mai veche competitie din lume.

Situatia o avantajeaza net pe Coventry. Este echipa care joaca un fotbal mai bun, mult mai asezat si se vede asta din rezultat. Pe de alta parte, nu este o echipa sigura, insa, asa cum se prezinta Rochdale, are toate motivele sa gaseasca solutia castigatoare.

Ponturi pariuri Coventry vs Rochdale: gazdele castiga, cota 1.63 la Unibet