Ponturi pariuri Coventry vs Fleetwood – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Coventry vs Fleetwood: miercuri, de la 21:45, pe St. Andrew s Stadium: Coventry disputa un meci contra lui Fleetwood. Ele se vor infrunta la Birmingham, avand in vedere ca acolo s-a mutat temportat echipa din Coventry.

Coventry

De o luna Coventry nu mai stie ce este victoria. S-au disputat cinci meciuri intre timp, patru in League One, unde a strans doua remize si tot atatea infrangeri. A mai fost un duel in EFL Trophy, dar a sfarsit si acolo invinsa, 1-0, de catre Forest Green. De asemenea, se pare ca problema ei principala este cea cu marcarea golurilor.

La sfarsitul saptamanii trecute a incheiat asa cum a inceput, 0-0, cu Milton Keynes, jucand pe teren strain. A fost suficient sa nu cada si mai mult in clasament, ea ocupand pozitia a 9-a, cu 21 de puncte. Intr-adevar, este o singura lungime intre ea si Doncaster, echipa care se afla pe ultimul loc de play-off.

Fleetwood

Campania buna dusa de catre Fleetwood o aduce pe locul 4, cu 23 de puncte. Are si +9 in dreptul golaverajului, ceea ce arata ca este o echipa buna, care isi merita locul din clasament. S-a vazut asta si la finalul saptamanii trecute, atunci cand s-a ridicat net peste puterile lui Burton Albion. Profitand si de statutul de gazda, aceasta s-a impus cu 4-1, Evans, Madden (3).

Totodata, trebuie sa fie atenta cum pune problema in aceasta confruntare, avand in vedere ca joaca in deplasare. Are ceva probleme acolo, unde a acumulat 7 puncte dintr-un maxim posibil de 18. De asemenea, in acel gen de partide s-au dat cel putin doua goluri de ea sau de catre adversar.

In sezonul trecut am avut victorii ale echipei care a jucat pe terenul propriu. Acum este destul de dificil pentru a putea crede asta, avand in vedere ca Fleetwood pare sa fie pe val. Drept urmare, am ales sa merg pe un pariu care a iesit in cele mai multe dintre duelurile disputate de catre oaspeti. AM incredere in atacul celor de la Fleetwood, drept urmare, un gol inscris de ei ma astept sa fie suficient pentru a lua cel putin un punct.

Ponturi pariuri Coventry vs Fleetwood: X2, cota 1.48 la Unibet