Ponturi pariuri Copenhagen Flames vs G2 – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri Copenhagen Flames vs G2 – ESL One

Miercuri, de la ora 16:00, in cea de-a treia etapa din cadrul fazei grupelor ESL One: Road to Rio – Europa este meci. In Grupa B, Copenhagen Flames intalneste G2 Esports.

Copenhagen Flames

Asa cum spune si numele acestei echipe, reprezinta o organizatie daneza. Este a doua cea mai buna echipa de Counter-Strike: Global Offensive din aceasta tara, dupa Astralis. A inceput timid prima partida pe care a disputat-o in Grupa B. In fata ei a stat atunci C0ntact Gaming, o echipa care a reusit sa se impuna cu 16-12 pe Nuke, pick-ul danezilor. Ulterior, si cu putin noroc, Flames a reusit sa castige cu 19-17 pe Inferno. In cea de-a treia harta, care a fost si cea decisiva nu a mai fost vorba de noroc. Cei cinci jucatori danezi s-au conformat si au castigat cu 16-3 jocul de pe Train, punand si primele trei puncte in dreptul lor.

Ulterior, Farlig & Co. au continuat sa joace bine și în cel de-al doilea meci. Marți au reușit să câștige prima hartă,dar într-un final au pierdut contra celor de la GODSENT.

  • Echipa: Farlig, Queenix, Refresz, HooXi, Nodios

G2 Esports

Prestatia ei din cele doua meciuri jucate acolo au fost cu dus-intors. Asta pentru ca a reusit in primul duel sa se impuna cu 2-0 in disputa cu GODSENT. A fost un duel in care a plecat net favorita conform cotelor agentiilor de pariuri. Insa, ulterior, in cel de-al doilea meci am vazut un joc slab facut de GF2, care a pierdut cu Faze Clan.

Partea buna daca ii putem spune asa a fost ca infrangerea cu FaZe a venit dupa prelungiri. Asta pe Mirage si Dust 2, doua harti accesibile si pentru KennyS & Co. 15-19 (Dust2) si 20-22 (DuMirage) a indicat atunci tabela.

  • Echipa: Nexa, KennyS, JackZ, Hunter, Amanek

Desi e favorita privind cotele agentiilor de pariuri, G2 este putin dezavantajata. Asta pentru ca Copenhagen Flames a jucat cs si marti seara, atunci cand a avut meci tare cu GodSent. Lucrul acesta si increderea dobandita de danezi ma face sa merg pe o prima harta stransa. La finalul ei, Flames sa nu piarda la mai mult de cinci runde.

Ponturi pariuri Copenhagen Flames vs G2: +5,5 Copenhagen Flames pe prima harta, cota 1.80 la Betano