Ponturi pariuri Columbia vs Venezuela – Preliminarii Mondial

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Columbia vs Venezuela este o partida programata sa se joace in data de 10 octombrie, de la ora 02:30, contand pentru preliminariile mondialului din 2022, urmand sa se desfasoare pe “Estadio Metropolitano Roberto Meléndez”.

Columbia

Este una dintre cele mai importante nationale din America de Sud, cu mari pretentii. E drept, aceasta si dispune de un lot valoros, mult peste cel al adversarei, fapt pentru care casele de pariuri o dau ca favorita clara in aceasta confruntare.

“Los Cafeteros” au progresat mult in ultimii ani, incepand sa aiba din nou performante notabile. Au luat parte la ultimele doua campionate mondiale, in 2014 jucand in sferturi, in timp ce in 2018 au ajuns pana in optimi. La Copa America, in 2016 atingeau penultimul act, insa in 2019 au ajuns doar pana in sferturi.

Pentru aceasta disputa, Columbia va putea conta pe cei mai buni jucatori ai sai. Printre acestia se enumara Falcao, golgheterul all-time, Cuadrado, cel mai selectionat jucator din lot, dar si James Rodriguez, “creierul” echipei, aflat in mare forma la echipa de club.

Venezuela

Este o nationala modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia. Evident, casele de pariuri o dau ca outsidera, avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Oaspetii acestei partide nu au in palmares vreo performanta importanta. Nu au jucat vreodata la Cupa Mondiala, in timp ce la Copa America, in istoria recenta, nu au obtinut decat o singura data calificarea in semifinale, in 2011.

Venezuela este neinvinsa in ultimele patru jocuri, reusind trei victorii si un egal. Ramane insa de vazut cum se va prezenta in acaesta partida, tinand cont ca nu a mai jucat de un an.

Pronostic

Raportandu-ne la valoare, dar si la experienta, putem spune fara retineri ca nationala columbiana este favorita. Asadar, avem mari pretentii de la aceasta. In ultimele patru infruntari cu Venezuela este neinvinsa, reusind doua victorii si doua egaluri. Ne asteptam astfel ca James & co. sa obtina victoria, cota pentru acest pariu fiind 1.47.

• Ponturi pariuri Columbia vs Venezuela: victoria Columbia -> cota 1.47