Ponturi pariuri Cipru vs Cehia – Amical

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Cipru vs Cehia este o confruntare amicala, programata sa se joace miercuri, in data de 7 octombrie, de la ora 19:00, urmand sa se desfasoare la Larnaca, pe “Georgios Karapatakis”.

Cipru

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept o echipa inferioara, din orice punct de vedere, asa ca bookmakerii au toate motivele sa ia aceasta decizie.

Cipriotii nu se pot mandri cu realizari notabile in intreaga lor istorie. Acestia nu au jucat niciodata la vreun turneu final, iar cel mai probabil va dura o buna perioada pana vor obtine aceasta performanta.

In ultima campanie de calificare, cea pentru EURO, Cipru nu a impresionat. Aceasta a terminat a patra intr-o grupa cu Belgia, Rusia, Scotia, Kazakhstan si San Marino. Recent si-a inceput aventura in Liga Natiunilor, pierzand primele doua partide. A fost invinsa la 0 atat de Muntenegru, cat si de Azerbaijan, de fiecare data pe teren propriu.

Cehia

Este fara indoiala o nationala mai valoroasa, care de asemenea are de partea sa si un mare plus de experienta, avand in vedere faptul ca este obisnuita cu dueluri dificile din turnee finale.

Cehii, spre deosebire de adversarii lor, s-au descurcat bine in preliminariile pentru Campionatul European. Au terminat pe treapta secunda intr-o grupa cu Anglia, Kosovo, Bulgaria si Muntenegru.

De asemenea, au inceput in forta si in Liga Natiunilor, invingand Slovacia cu 1-3, in deplasare. Au dezamagit insa in etapa a doua, pierzand acasa cu Scotia, scor 1-2.

Pronostic

Cehia, dupa cum mentionam, este net superioara, din orice punct de vedere. E drept, vorbim totusi de un amical, insa chiar si asa, ne asteptam sa dea totul pe teren. Asadar, mizam pe faptul ca va profita de forma slaba a adversarei si se va impune. Pentru un succes al oaspetilor avem o cota de 1.80 la agentia de pariuri Betano.

• Ponturi pariuri Cipru vs Cehia: oaspetii castiga -> cota 1.80