Ponturi pariuri Chorley vs Harrogate – National League

ponturi anglia

Ponturi pariuri Chorley vs Harrogate: sambata, 28 decembrie, de la ora 17:00, Chorley si Harrogate se vor infrunta in National League.

Liga Natională, Anglia
28 decembrie 2019
Chorley17:00Harrogate Town

Chorley

Aproape a trecut o luna de cand Chorley nu a mai reusit sa castige intr-un meci oficial. Cea mai recenta victorie a venit pe 30 noiembrie, atunci cand ea evolua pe teren propriu. Atunci trecea cu 1-0 de Dagenham & Redbridge. Insa, s-au mai dispus alte cinci meciuri intre timp, confruntari in care a suferit trei infrangeri si doua au fost remize.

Cea mai recenta partida a avut loc de Boxing Day. 3-1 a fost scorul atunci, dar nu pentru ea , ci pentru Wrexham, rivala ei. Drept urmare, Chorley ramane pe ultimul loc in clasamentul final, ea avand 24 de puncte, tot atatea cu echipa din fata ei. Insa, are un golaveraj foarte slab, respectiv -22.

Harrogate

La polul opus cand vorbim despre locul din claasament, Harrogate se afla pe locul 4, cu 43 de puncte. Are +6 in dreptul golaverajului, avand unul dintre cele mai bune atacuri din National League. Chiar in runda anterior a reusit sa faca un meci foarte bun, in urma caruia s-a impus cu 4-1, acasa, in confruntarea cu Hartlepool.

Daca exista un punct vulnerabil, atunci meciurile din deplasare au pus-o in dificultate. Harrogate in confruntarile avute pe terenul propriu a obtinut abia 13 puncte din 39 maxim posibile. Mai mult decat atat, ea nu a mai reusit sa castige acolo de patru confruntari. In tot acest timp a obtinut un egal si alte trei au fost infrangeri.

Harrogate este echipa mai bine clasata si tot ea este cea care s-a impus in tur, cu 2-0. Acum este altceva, avand in vedere ca evolueaza pe teren strain, acolo unde are probleme evidente. Totusi, nici despre Chorley nu putem spune ca se prezinta decent, indiferent unde evolueaza. Drept urmare, voi merge tot pe cota mai buna, respectiv pe succesul celor de la Harrogate.

Ponturi pariuri Chorley vs Harrogate: oaspetii castiga, cota 2.33 la Unibet