Ponturi pariuri Chesterfield vs Solihull Moors – National League

ponturi anglia

Ponturi pariuri Chesterfield vs Solihull Moors: joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, la Chesterfield, pe Proact Stadiu, echipa locala intalneste Solihull.

Chesterfield

Dupa opt meciuri consecutive in care nu a reusit sa castige, a venit si soarele pe strada lui Chesterfield. Aceasta a reusit in runda anterioara sa puna o noua victorie in dreptul ei. A fost putin surprinzator rezultatul din deplasarea de la Torquay, unde s-a impus cu 3-0. Pe de alta parte, rivala a evoluat cu un om mai putin timp de o repriza.

Cu toate acestea, suma tuturor rezultatelor bifate de ea o aduc pe loc de retrogradare. Ocupa pozitia a 22-a, cu 26 de puncte. Este la egalitate cu Wrexham si la trei lungimi in spatele primului loc neutru. De asemenea, ea este si una dintre formatiile cu cele mai slabe defensive, de 47 de ori a scos mingea din poarta.

Solihull Moors

Poate ca n-a fost la fel de norocoasa in runda anterioara, dar a intalnit o echipa motivata. Solihull Moors a pierdut cu 0-2 meciul cu Wreham, pe care l-a avut si in deplasare. Cu toate acestea, inca se afla pe loc de play-off, ea fiind pe pozitia a 5-a, cu 40 de puncte. Are si +12 in dreptul golaverajului. De asemenea, conduce detasat cand vine vorba despre numarul de goluri incasate.

Solihull Moors a izbutit sa-si treaca-n cont 37 de goluri inscrise si abia 25 pe care le-a primit.  16 dintre aceste goluri le-a incasat cand era nevoita sa joace in deplasare. Acolo a pus in dreptul ei abia 13 puncte, desi putea sa adune 39 maxim posibile.

Cifrele sunt slabe de partea lui Chesterfield, dar succesul din runda anterioara s-ar putea sa-i trezeasca dorinta de succes. Tocmai din acest motiv cred ca jocul o sa fie unul alert, cu goluri destul de multe. Cel putin peste media decenta oferita de agentiile de pariuri.

Ponturi pariuri Chesterfield vs Solihull Moors: peste 2,5 goluri, cota 1.74 la Unibet