Ponturi pariuri Charlton vs Bristol City – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Charlton vs Bristol City: joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, pe The Valley, Charlton Athletic va juca cu Bristol City, in runda a 24-a din Championship.

Championship, Anglia
26 decembrie 2019
Charlton Athletic17:00Bristol City

Charlton

Londonezii au inceput sa intre pe o panta descendenta. Acestia au ajuns la unsprezece meciuri fara succes in campionatul intern. In tota cest timp au reusit patru rezultate de egalitate si in alte sapte randuri au fost invinsi. In runda anterioara a reusit sa smulga un punct lui QPR; 2-2 a fost scorul final al acelui meci. A fost pentru a doua oara la rand cand termina cu acest scor.

Drept urmare, ea se afla pe locul 18, cu 25 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si prima formatie care se afla sub linia rosie si va merge in League One. Spre deosebire de alte partide, acum parca a reusit sa isi revina, punand in dreptul ei puncte, de care are atata nevoie.

  • Echipa probabila: Phillips – Pearce Sarr, Lockyer – Oshilaja, Pratley, Gallagher, Purrington – Leko – Taylor, Bonne

Bristol City

Dupa o buna bucata de vreme in care a reusit sa joace la un nivel inalt, Bristol City a intrat si ea intr-o perioada nefavorabila. Astfel, in runda anterioaa a bifat inca un esec, dupa ce a cedat cu 0-1 la Sheffield, cu Wednesday. Acela a fost al treilea esec consecutiv in care ea s-a vazut depasita intr-un meci din campionat.

Cu toate acestea, Bristol City se afla pe locul 9, cu 35 de puncte. Este foarte aproape de locurile care duc in play-off, ea se afla la doua lungimi de acest obiectiv. Desigur, poate sa fie depasita si de catre Nottingham, echipa de sub ea din clasament. Spun asta pentru ca are un meci in plus fata de aceasta.

  • Echipa probabila: Bentley – Hunt, Kalas, Williams, Rowe – Brownhill, Smith, Nagy, Eliasson – Diedhiou, Weimann

Situatia celor doua echipe este una delicata. Totusi, Bristol City stie ca are ce ii trebuie sa castige. A facut-o si in tur, atunci cand s-a impus cu 2-1. Una peste alta, greselile aparute recent in defensivele lor, cred ca vor aduce goluri de o parte si de cealalta. Drept urmare, ambele marcheaza pare sa fie un pariu cel mai indicat.

Ponturi pariuri Charlton vs Bristol City: ambele marcheaza, copta 1.62 la Unibet