Ponturi pariuri Central Coast Mariners vs Western United – A-League

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Central Coast Mariners vs Western United: duminica, de la ora 09:00, Central Coast Stadium gazduieste Central Coast Mariners vs Western United. Este meci din runda cu numarul 7 din A-League.

Central Coast Mariners

Fara mari pretentii de la fiecare sezon in parte, Central Coast Mariners a inceput campionatul in nota obisnuita. Are o singura victorie in acest sezon si aceasta in deplasare, cu finalista sezonului anterior, Perth Glory. A fost 2-1, scorul final fiind atunci stabilit inca dinainte de pauza. Totusi, in runda anterioara nu a mai fost atat de norocoasa.

Desi toate duelurile jucate de ea s-au incheiat cu goluri de o parte si de alta, ea a luat patru puncte. Tocmai din acest motiv se afla pe penultimul loc in A-League. Insa, ramane echipe cu cele mai multe goluri primite. Zece goluri a incasat in cele cinci meciuri, in schimb a inscris de sase ori.

Western United

La primul sau sezon pe prima scena a fotbalului din Austrlalia, Western United si-a aratat limitele. In runda anterioara nu a stiut bine sa gestioneze partida avuta acasa, drept pentru care a pierdut din nou. A fost 0-1 in fata celor de la Newcastle Jets, singurul gol al meciului venind inca dinainte de pauza.

Cu toate acestea, Western United se afla pe locul 4, cu 10 puncte. Intre ea si echipa de pe primul loc este de trei lungimi. Normal, startul de sezon este unul foarte bun pentru posibilitatile sale. Cu atat mai mult cand urmeaza sa joace din nou in deplasare, acolo unde are punctaj maxim. Dupa doua meciuri disputate in aceasta postura, a echipei vizitatoare, are sase puncte stranse.

Ambele au avut probleme in etapa anterioara, atunci cand au si pierdut in meciurile pe care le-au disputat. Desi acum este o cu totul alta runda, specific meciurilor lui CC Mariners, este de asteptat sa vedem goluri. Cred ca problemele defensive ale gazdelor vor face diferenta si astfel, pana la final sa vedem cel putin trei reusite.

Ponturi pariuri Central Coast Mariners vs Western United: peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Betano