Ponturi pariuri c0ntact vs mousesports – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri c0ntact vs mousesports – ESL One

Miercuri, de la ora 16:00, c0ntact Gaming intalneste mousesports, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 3 din ESL One: Road to Rio – Europe. Ele fac parte din Grupa B.

C0ntact

O echipa modesta, c0ntact Gaming a inceput compeitit asa cum era de asteptat. Dupa doua partide jucate in Grupa B, nu a reusit sa stranga vreun punct. Penultima in clasament, aceasta s-a vazut depasita de Movistar Riders si Copenhagen Flames. De fiecare data a pierdut in ultima harta, cea desisiva.

Partea mai putin buna este ca ea a dat chix in fata echipelor accesibile. Acum vor urma dueluri cu echipe care intr-adevar au un nume in Counter-Strike: Global Offensive. Asadar, dupa disputa cu mousesports, sa zicem ca mai are un meci accesibil cu GODSENT, dar apoi vine greul. G2, FaZe Clan si North vor sta de partea cealalta a baricadei.

  • Echipa: emi, letn1, ottond, shipz, espiranto

Mousesports

Finalista la ESL One – Sezonul 11, mousesports parca dadea semne ca este capabila sa lupte din nou pentru trofeu. Din pacate pentru ea si pariorii care au mers pe mana ei, abordarea in primeel doua meciuri a fost una diferita. Astfel, dupa doua intalniri avute de aceasta organizatie la Road to Rio – Europe, a suferit tot atatea infrangeri.

In primul duel parea ca are meciul in mana, dar Movistar Riders a dat peste cap calculele hartiei si a castigat in doua harti. La fel s-a intamplat si in cel de-al doilea meci. Doar ca atunci numele echipei pe care a vazut-o cum se bucura de succes a fost North. Tot doua harti, Vrtigo si Mirage, tot infrangere.

  • Echipa: karrigan, ropz, chrisj, woxic, frozen

Cum vorbim despre ultimele doua clasate din grupa, aici trebuie sa ne uitam la realizarile individuale ale jucatorilor. Aici din nou mouz sta mai bine si sa nu uitam ca acolo este woxic, chjiar kaarrigan. Oameni care intr-o zi buna isi pot tine echipa in spate indiferent de harta. De altfel, asta e genul de meci unde realizarile individuale astept sa faca diferenta. O spun pentru ca jocul celor de la c-ntact Gaming nu s-a bazat foarte mult pe scheme.

Ponturi pariuri c0ntact vs mousesports: scor corect 0-2 la harti, cota 1.64 la Betano