Ponturi pariuri Burton vs Southend – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Burton vs Southend: marti, 3 decembrie, de la ora 21:45, intr-o restanta din runda cu numarul 18 din League One, Burton si Southend vor fi rivale.

Burton

A fost o saptamana aglomerata pentru Burton Albion, echipa care a jucat de trei ori in decursul unei saptamani. Asta pentru ca pe langa cele doua meciuri din cadrul League One, a evoluat si in Cupa Angliei. Cel mai recent duel s-a disputat la finalul saptamanii. Atunci cand a dispus cu 1-0 de Oldham, calificandu-se in 1/32-imile celei mai vechi competitii din lume.

Cu toate acestea, in campionat merge destul de slab, ocupand abia locul 14, cu 33 de puncte, avand si +3 in dreptul golaverajului. In chiar cel mai recent meci a reusit sa faca o figura frumoasa, castigand cu 2-1 pe terenul celor de la Sunderland. A fost un succes excelent, dat fiind faptul ca a revenit de la 0-1, dupa ce Edwards si Boyce au inscris pentru echipa lor.

Southend

Intr-o situatie disperata, Southend se afla pe penultimul loc, cu 5 puncte stranse. Asa cum se prezinta situatia, este foarte greu sa mai reuseasca sa recupereze diferenta de unsprezece lungimi pana la locurile neutre. Astfel, cel mai probabil ca va incheia turul pe loc care duce in League Two.

Invinsa in 15 din cele 18 meciuri pe care deja le-a disputat, are de departe cea mai slaba aparare din campionat. S-a vazut lucrul acesta si in etapa trecuta, atunci cand nu a stiut sa gestioneze jocul de pe teren propriu. A fost un 4-0 pe care Oxford United i l-a aplicat si drept urmare, s-a bucurat de succes.

Meciul dintre ele este un test foarte bun pentru Burton Albion. Ea are nevoie sa demonstreze ca este net superioara echipelor care se afla sub linia rosie. Tocmai din acest motiv ma astept sa isi spuna punctul de vedere inca din prima repriza. Astfel, pentru o cota mai buna ma astept sa vedem un succes al galbenilor. Un succes venit inca din primele 45 de minute.

Ponturi pariuri Burton vs Southend: 1 pauza – 1 final, cota 1.90 la Unibet