Ponturi pariuri Bulgaria vs Ungaria – Preliminarii EURO 2020

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Bulgaria vs Ungaria este o partida extrem de interesanta, din cadrul play-off-ului pentru calificarea la EURO 2020, in care cele doua protagoniste se vor intalni la Sofia, pe “Vasil Levski National Stadium”, de la ora 21:45.

Bulgaria

Este o nationala care de ani buni nu mai emite pretentii. Ultima data cand aceasta lua parte la un turneu final se intampla in 2004, cand juca la EURO. De atunci, aceasta s-a lamentat in majoritatea preliminariilor, fie pentru european, fie pentru mondial.

Bulgarii au dezamagit in preliminariile pentru EURO 2020. Acestia au terminat pe locul al patrulea intr-o grupa cu Anglia, Cehia, Kosovo si Muntenegru. Au avut insa un parcurs destul de bun in Liga Natiunilor, astfel ca si-au asigurat un loc la baraj.

Reprezentativa Bulgariei nu arata deloc bine in ultima perioada, tinand cont de forma prin care trece. In precedentele 16 partide disputate, aceasta nu a reusit decat un singur succes, cu Cehia. In acest interval a suferit nu mai putin de noua esecuri.

Ungaria

Este o nationala mai buna, daca ne luam dupa valoare, dar si dupa performantele din ultimii ani. Aceasta a reusit sa obtina calificarea la EURO 2016, unde nu s-a descurcat deloc rau, ba din contra, ajungand in optimi. De asemenea, a avut evolutii mai bune in ultimele doua preliminarii, chiar daca nu a obtinut accederea la turneele finale.

La ultima editie de Liga Natiunilor, maghiarii terminau pe locul al doilea in grupa. Acestia erau devansati doar de Finlanda, depasind insa Grecia si Estonia. Asadar, datorita rezultatelor bune, si-au asgurat prezenta la baraj.

In cele doua partide disputate in 2020, Ungaria a reusit o victorie, pierzand o data. Aceasta s-a impus mai intai in Turcia cu 0-1, fiind insa apoi invinsa de Rusia cu 2-3.

Pronostic

Consideram ca Ungaria este nationala mai buna, din mai multe puncte de vedere, asa ca avem asteptari de la aceasta. Nu vom miza pe un succes al sau in 90 de minute, ci mergem la siguranta. Asadar, recomandam un pariu pe calificarea oaspetilor, intr-o cota de 1.63 pe care o gasiti la Betano.

• Ponturi pariuri Bulgaria vs Ungaria: calificare Ungaria -> cota 1.63