Ponturi pariuri Bristol City vs Wigan – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Bristol City vs Wigan: duminica, ultimul meci al etapei cu numarul 14 din Championship se va juca de la ora 15:30. Bristol City si Wigan se vor infrunta pe Ashton Gate Stadium.

Bristol City

Cu un moral bun, Bristol revine pe terenul propriu dupa o victorie la inceputul acestei saptamani. S-a jucat fotbal in Championship si la inceputul saptamanii, pentru ca a fost runda inaugurala. A evoluat decent, iar pana la urma a reusit sa se impuna cu 2-1, in fata lui Charlton. De asemenea, acest succes a venit tot dupa un duel disputat pe teren propriu.

A fost de bun augur, pentru ca a urcat pe locul 4, cu 23 de puncte. Este o singura victorie intre ea si West Brom, echipa de pe primul loc, asta inseamna ca batalia este stransa. Totodata, joaca destul de bine pe teren propriu, lucru care este de laudat. In asemenea infruntari are trei victorii, doua remize si un egal.

  • Echipa probabila: Bentley – Pereira, Moore, Williams, Rowe – O Dowda, Massengo, Brownhill, Eliasson – Palmer – Weimann

Wigan

Ultimele sase meciuri s-a disputat dupa un scenariu identic. Astfel, Wigan si-a castigat ultimele trei meciuri disputate acasa, dar le-a pierdut pe cele trei din deplasare. La inceputul saptamanii acestea a pierdut cu 0-1, in fata lui Derby County. Pare ca statutul de echipa vizitatoare nu este unul care sa-i convina.

Poate si din cauza aceasta se afla pe locul 19, cu 14 puncte. Inca ramane in afara locurilor neutre indiferent de ce se intampla in etapa din weekend. Asta o zic pentru ca are patru puncte peste Huddersfield, prima echipa de sub linia rosie.

  • Echipa probabila: Marshall – Sterling, Mulgrew, Dunkley, Robinson – Morsy, Williams – Massey, MacLeod, Windass – Moore

Cifrele caselor de pariuri inclina spre un succes al echipei gazda. Conform scenariului din ultimele runde este o decizie cat se poate de corecta. Mai mult decat atat, astept sa vad un meci foarte bun facut de Bristol pana la final, suficient cat sa se impuna. O zic pentru ca Wigan este o formatie care a luat bataie sase din cele sapte deplasari ale sezonului.

Ponturi pariuri Bristol City vs Wigan: gazdele castiga, cota 1.95 la Unibet