Ponturi pariuri Bristol City vs Nottingham – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Bristol City vs Nottingham: sambata, 23 noiembrie 2019, de la ora 17:00, pe Ashton Gate Stadium, Bristol City o primeste pe Nottingham Forest.

Bristol City

In precedentele 14 intalniri, Bristol City a pierdut un singur joc. A fost un 0-3 pe terenul nou-promovatei Luton. S-a intamplat asta in urma cu cinci saptamani. Intre timp s-au mai jucat alte patru partide, doua remize si alte doua victorii. In cel mai recent succes a trecut usor de Cardiff, pe care a invins-o cu 1-0.

De asemenea, ea se afla pe locul 7, cu 28 de puncte. Este la trei lungimi de locul al doilea si la egalitate de puncte cu ultima care merge in play-off, in acest moment. Totodata, este si una dintre echipele cu cele mai putine infrangeri. Bristol City a cedat in doua meciuri, fiind pe locul al doilea intr-un asemenea clasament.

Nottingham

Forest traverseaza si ea o perioada buna. In precedentele doua confruntari a reusit s apuna in dreptul sau doua victorii. Au fost victorii in stil italian, cu un singur gol diferenta. Astfel, a dispus cu 2-1 de Luton si cu 1-0 de Derby County. Drept urmare, datorita unui golaveraj mai bun, a urcat pe locul 6, cu 28 de puncte. Imparte acelasi punctaj cu al adversarei sale, golaverajul fiind cel care face diferenta.

De asemenea, padurarii nu se tem nici de jocurile pe care le au in deplasare. In opt astfel de partide, au reusit sa obtina patru victorii, trei rezultate de egalitate si un singur esec. Mai mult decat atat, a si inscris aproape in fiecare meci, ceea ce o face o echipa si mai mult de temut.

Ultimele patru jocuri s-au terminat cu Bristol City fara sa fie invinsa. Au fost doua victorii si alte doua rezultate de egalitate. Totusi, trei dintre ele au fost sarace in goluri si asa cum se prezinta, asa cred ca o sa fie si meciul de sambata.

Ponturi pariuri Bristol City vs Nottingham: sub 2.5 goluri, cota 1.81 la Unibet