Ponturi pariuri Brest vs Dijon – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Brest vs Dijon: sambata, de la ora 21:00, pe Stade Francis-Le Ble, Brest si Dijon vor juca in meci direct, in runda cu numarul 11.

Brest

Cu moralul cat se poate de ridicat, Brest este venita acum dupa doua victorii consecutive. Au fost dueluri care s-au jucat atat acasa, cat si in deplasare si mereu a terminat fara gol primit. Drept urmare, s-a impus cu 2-0 pe propria arena, in disputa cu Metz, iar ulterior a fost 1-0 cu Angers, in deplasare.

Tocmai datorita perioadei bune pe care a avut-o, Brest a urcat pe locul 9, cu 14 puncte. Distanta pana la podium este relativ mica, de trei lungimi. Pe de alta parte, inca are un golaveraj negativ, -2. Acest lucru s-a intamplat din cauza prestatiei slabe din deplasare. Acasa a stiut mereu cum sa puna problema, trecandu-si in cont doua victorii si trei rezultate de egalitate.

Dijon

Spre deosebire de adversara ei, Dijon se afla pe penultimul loc, cu 9 puncte. Totusi, echipa este intr-o continua crestere, dovada ca a ajuns la patru meciuri consecutive fara esec. Au fost partide in care si-a pus in cont doua rezultate de egalitate, cat si doua victorii. Insa, ramane cu cel mai slab atac din Ligue 1, Dijon avand cinci goluri inscrise, cele mai putine.

Pe teren strain a dat trei goluri, dar doua dintre ele s-au inscris in victoria cu Reims, 2-1. In rest, a mai disputat alte patru jocuri, partide in care si-a in cont trei infrangeri si un alt rezultat de egaltiate.  In patru dintre aceste deplasari adversarul a fost atent si i-a inscris cel putin un gol.

Meciul pare sa fie unul echilibrat. Conform cotelor afisate de agentiile de pariuri, ma astept sa fie un joc in care golurile sa fie rare. Imporant pentru cele doua este sa obtina puncte, astfel ca, astept sa nu se inscrie. In ultimele sase meciuri directe, in cinci dintre ele a marcat o singura echipa sau nu s-a dat gol. Cred ca asta este trendul in duelurile dintre ele, avand in vedere ca sunt modeste.

Ponturi pariuri Brest vs Dijon: sub 2.5 goluri, cota 1.67 la Betano